четвер, 15 січня 2009 17:04

Доньку Марадони затримали напідпитку

Автор: фото: AFP
  Дієго Марадона з молодшою донькою Далмою
Дієго Марадона з молодшою донькою Далмою

Далму Марадону, 21 рік, доньку тренера футбольної збірної Аргентини 48-річного Дієго Марадони, затримала поліція містечка Мар де Плата. Жінку запідозрили, що вона керувала автомобілем напідпитку.

Далма відмовилася дмухати у пристрій, що визначає рівень алкоголю у крові. За аргентинськими законами, це дорівнює зізнанню у правопорушенні. Дівчину оштрафували на 1500 песо (майже 3500 грн).

— Вона може піти батьковим шляхом, — застерігають аргентинські видання. У Дієґо були  проблеми з алкоголем та наркотиками. 1990-го він загуляв та спізнився на літак, яким його італійська команда "Наполі" летіла на матч до Москви. 1994 року він напідпитку обстріляв журналістів із пневматичної рушниці, а позаторік лікувався у психіатричній клініці від алкоголізму та нападів безпричинної люті.

Марадона має ще 23-річну доньку Джаніну. Жінка перебуває на сьомому місяці вагітності. Із позашлюбним сином, 22-річним Дієґо Армандо, батько не спілкується.

Зараз ви читаєте новину «Доньку Марадони затримали напідпитку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути