Ексклюзиви
вівторок, 30 січня 2018 06:26

"Додому з порожніми руками ніколи не повертається. Часто купує мені "Снікерс"

Автор: СВІТЛАНА ГЕРУК
  Молодята Олеся й Віталій Гижі катаються на тракторах у своєму селі. Весілля святкували у кафе. Запросили 140 гостей
Молодята Олеся й Віталій Гижі катаються на тракторах у своєму селі. Весілля святкували у кафе. Запросили 140 гостей

У день свого весілля 25-річна ­Олеся Гижа із села Михайлин Козятинського району на Вінниччині каталася на тракторі зі своїм нареченим ­Віталієм, 22 роки. Забаву влаштували батьки молодят.

— Ми зі сватами маємо новенькі трактори однієї марки, — розповідає мати нареченої 47-річна Марія Прадун. — У день весілля батько запропонував Олесі проїхатися на нашому тракторі хоча б вулицею. Вона загорілася. Підбила і свого нареченого. Переживала, що донька замастить сукню, як на трактор залазитиме. Але обійшлося — Олеся якось приспособилася. Тільки виїхала за ворота, назустріч їй рушив ­Віталій на своєму тракторі. В обох були причепи. На них сиділи дружби і дружки. Дійство фотографували й знімали на відео. Виглядало дуже колоритно.

Олеся й Михайло готувалися до весілля місяць. Вбрання купували на базарі в Хмельницькому.

— Люди казали, що там не можна придбати гарне плаття, та я знайшла. Моя сукня нічим не поступалася тим, що продають у весільних салонах, — каже Олеся. — Весілля святкували у кафе "Гостинний двір" у селі Пляхове. У нас із Віталієм великі родини, тож запросили 140 гостей. Дарували переважно гроші. Батьки на честь нашого весілля влаштували феєрверк.

Молодята вирішили жити окремо від батьків. Орендують у Вінниці квартиру.

— Мама і свекруха були не проти, — говорить Олеся. — Обоє пожили у невістках, розуміють, що це таке. Віталік — хазяйська дитина, вміє приготовить і постірать. Та в нашій родині я цим займаюся. Найбільше чоловік любить, коли готую запечене м'ясо з майонезом. Він додому з порожніми руками ніколи не повертається. Знає, що люблю солодощі. Часто купує мені "Снікерс".

Зараз ви читаєте новину «"Додому з порожніми руками ніколи не повертається. Часто купує мені "Снікерс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути