середа, 11 квітня 2007 15:59

До Андерсон повернувся перший чоловік

Рок-співак Томі Лі, 49 років, переїхав у помешкання 39-річної екс-дружини Памели Андерсон в Малібу, що в штаті Каліфорнія. Ударник групи "Мотлі Кру" каже, що він попросився пожити до колишньої дружини, доки в його будинку триватиме ремонт.

Томі не заперечував, аби там продовжував жити другий екс-чоловік Памели — Кід Рок, 36 років. Той після розлучення з Памелою теж ремонтує свій будинок у Санта-Барбарі, в якому не мешкав 4 роки. Однак Кід відмовився жити під одним дахом з Лі й переїхав до сестри. У будинку Памели лишилося чимало одягу Рока. Він не хоче його забирати, аби не зустрічатися з "негідником" — так Кід називає Томі. Кід Рок каже, що Томі використав ремонт, аби бути поближче до Памели.

— Я впевнений, що вони сплять разом, — сердиться Кід. — Памела сама мені про це казала.

Два місяці тому невідомий подзвонив Кіду на мобільник і сказав, що бачив його дружину з колишнім чоловіком у кафе каліфорнійського готелю. Кід навідався туди. Йому повідомили номер кімнати, де спинився Томі. Ревнивий чоловік вибив двері, але кімната була порожня.

Памела та Кід одружилися в липні 2006-го у Франції. У своєму розлученні з Памелою Кід звинувачує Томі. У Лі та Андерсон підростають двоє синів — 9-річний Брендон Томас і 8-річний Ділан Джаґґер.

Зараз ви читаєте новину «До Андерсон повернувся перший чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути