Ексклюзиви
середа, 08 грудня 2010 01:45

Дівчата в бікіні миють машини

Автор: фото: Ольга КАМЄНЄВА
  Киянка Марина в чорному шкіряному корсеті і короткій спідниці миє ”фольксваґен” у столичній автомийці ”Бікіні Уош”
Киянка Марина в чорному шкіряному корсеті і короткій спідниці миє ”фольксваґен” у столичній автомийці ”Бікіні Уош”

"Коли мене питають, що можна подарувати людині, в якої все є, раджу приїхати на нашу мийку і замовити бікіні-шоу", — каже Анатолій Борис, 40 років, власник автомийки "Бікіні Уош" на cтоличній вул. Автозаводській. Тут за 200 грн дівчата в бікіні миють автомобілі. За вдвічі більшу плату робитимуть це оголеними.

Анатолій Борис відкрив мийку чотири роки тому. За рік знайшов дівчат і почав влаштовувати бікіні-шоу.

— Ідею взяв з американських фільмів. У них бачив, як гарно танцюють дівчата біля автомобілів і яке задоволення від цього отримують їхні власники. Давав оголошення в газети. Обирав дівчат, на яких би приходили дивитися наші мужики — симпатичних, довгоногих. Вибрав 10 професійних танцівниць або колишніх моделей.

До мийки під'їжджає синій "фольксваґен". Кілька разів сигналить перед ворітьми. Анатолій відчиняє двері. З автівки виходять троє чоловіків у чорних шкірянках. Господар запрошує їх до скляної кабінки зі шкіряним диваном.

— Сьогодні в нашого шефа день народження, — один із відвідувачів знімає з шиї червоний шарф. Із розгону сідає на диван. — Раніше йому стриптизерок замовляли. Хочемо подарунок корисніший — і на гарних дівчат подивимося, і машина буде чистою.

20-річна Марина виходить із роздягальні. Вона в чорному шкіряному корсеті й короткій спідниці. Ставить відро з піною біля ніг. Губкою починає мити машину. Вигинає спину, тулиться до авто, сідає на капот. Чоловіки в кабінці аплодують.

На столі в Анатолія лежать два мобільні телефони. На комп'ютері — картинки з чотирьох камер спостереження.

— Клієнтів попереджаємо, що виходити з кабінки під час шоу заборонено. Якщо вони порушують правило, охоронці забирають дівчат. Буває, замовники хочуть познайомитися з дівчатами, але ми такого не практикуємо.

Чоловіки кличуть Марину до себе. Вона продовжує витанцьовувати біля машини.

Анатолій каже, така послуга має попит восени, узимку та навесні.

— Улітку дівчат у бікіні можна побачити на морі. До кризи на вулиці стояла черга охочих подивитися на шоу. Тепер на тиждень маємо три-чотири клієнти. Підлеглі замовляють своїм начальникам, жінки — чоловікам. Багато роботи на день шефа, який святкують 16 жовтня. І на чоловічий день 23 лютого. Нещодавно привезли іменинника із зав'язаними очима. Посадили в кабінку, налили в келих шампанського. Відкрили очі, коли дівчата вже почали танцювати.

Якось продвинута бабуся подарували своїм онукам бікіні-шоу. Приїхала до мене на крутій машині, наперед заплатила. Сказала: "Онучки мої сесію на "відмінно" склали, вирішила їх порадувати".

Бікіні-шоу триває 20 хв.

— Якось приїхали двоє інтелігентних чоловіків — у костюмах, із портфелями. Нічого не пили, але дівчат викликали на біс п'ять разів.

Після шоу машину домивають професійні мийники.

Зараз ви читаєте новину «Дівчата в бікіні миють машини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути