Ексклюзиви
вівторок, 19 лютого 2019 06:10

"Дівчата питали, чи підходить хлопець. Коли казав "ні" — не вірили"

— Свій метод тестували на друзях і колегах, потім — на незнайомцях. Із кількох сотень людей результати не співпали лише в одного чоловіка. Точними бути не могли, бо має душевні розлади, — каже киянин 37-річний Ігор ГРІН. Разом із партнером розробив метод аналізу рис людини та її здібностей по даті народження.

— Я — економіст, мій партнер — математик, — розповідає Ігор у кафе "Л-Кафа" біля метро Позняки у столиці. — Разом вирішили розробити точний підхід до нумерологічних підрахунків. Взяли за основу квадрат Піфагора. За легендою, він поїхав до Єгипту і отримав від жерців таємні знання — створив квадрат із дев'яти клітинок, які відповідають тій чи іншій людській характеристиці. Числа в квадраті вираховують, підставляючи в математичну формулу дату народження. Її легко можна знайти в Інтернеті, але результати рідко правильні, бо люди не знають, як витлумачити цифри. Над створенням методики працювали вісім років. Майже дописав про це книжку. Але тепер вагаюся, чи видавати. Якщо вона вийде, українська влада, маючи інформацію про дату народження всіх громадян, зможе знешкодити потенційних революціонерів. Або впливати на окремі групи населення тими методами, які на них діють.

Підходить офіціантка. Ігор замовляє лате.

— Правильно проаналізувати цифри можна тільки після спілкування з людиною. Важливо, на якому з трьох етапів вона перебуває: пізнання, професійного становлення чи духовного розвитку. Одного разу прийшла жінка років 35. Збудувала кар'єру, але на роботі нудилася. По даті народження побачив, що має займатися творчістю. Порадив кілька варіантів. Вона наважилася змінити роботу. Тепер дякує, що допоміг.

Ігор займається бізнесом у сфері продажів. Нумерологію називає хобі.

— Коли набираю працівників до ­своєї компанії, в анкеті прошу вказати дату народження. Відмовляю, якщо бачу, що буде занадто раціональний чи не зможе монотонно працювати з документами. Беру на роботу тих, які вміють знайти підхід до кожного клієнта, продукують нові ідеї та знаходять нестандартні рішення, навіть якщо результати аналізу показують, що запізнюватимуться або сперечатимуться з керівництвом. Дату народження питаю і у партнерів по бізнесу. Три місяці тому почав працювати з чоловіком — був приємний. За числами виходило, що ненадійний. Чомусь не повірив. За місяць таки підвів.

Розповідає, що писав власникам соціальних мереж "Фейсбук" і "Тіндер". Пропонував удосконалити алгоритм пошуку друзів чи пари. Відповіді не отримав.

— Можу передбачити, як розвиватимуться стосунки, хто домінуватиме в родині та як знайти порозуміння, — каже чоловік. — Дівчата питали, чи підходить хлопець. Коли казав, що ні, — не вірили. Страждали — і розставалися. Як познайомився з майбутньою дружиною, вирахував, що підходимо одне одному. За допомогою цифр дізнався все про її характер. Тепер знаю, чому сваримося і як треба миритися.

Зараз ви читаєте новину «"Дівчата питали, чи підходить хлопець. Коли казав "ні" — не вірили"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути