Ексклюзиви
четвер, 21 червня 2007 19:25

Діджей Паша розтрощив "фольксваґен" і "опель"

Двоє бізнесменів у київському розважальному комплексі "Арена" скинули свої автомобілі з 18-метрової висоти.

45-річний Олег із Дніпропетровська та 23-річний киянин Сергій взяли участь у проекті "Пан або пропав" діджея Паші (Павла Шилька) з "Гала радіо". Єдина умова участі — добровільне знищення власної іномарки. Натомість одному з учасників пообіцяли новенький позашляховик "Додж Нітро", вартістю $50 тис. Шилько обирав того, кому дістанеться нове авто, підкинувши догори 5-копійчану монетку.

Перед знищенням автомобілів умовились: якщо випаде "5" — авто отримає Олег, якщо "герб" — Сергій. В "Арені" спорудили 18-метрову вишку. На неї підняли автомобілі й скинули вниз, на гострі металеві зубці. Олег знищив свій срібний "опель" першим. Експерти оцінили вартість його автомобіля в $28 тис. "Фольксваґен" Сергія з урахуванням пробігу коштував $20 тис.  Обоє чоловіків, почувши гуркіт металу, заплющили очі й закрили долонями вуха.

Монетка, підкинута діджеєм, випала догори цифрою "5", що означало перемогу Олега. Сергій у відчаї схопився за голову. Сказав, що дивитися на свій розбитий "фольксваґен" не піде, а збиратиме гроші на нове авто.

Олег ухопився за мобілку й одразу подзвонив дружині. В "Арені" йому вручили новий автомобіль "Додж Нітро", на якому бізнесмен поїхав у Дніпропетровськ.

Діджей Паша спершу хотів розтрощити автомобілі пресом, але подумав, що підлога в "Арені" може провалитися.

— Скидання з висоти убезпечувало від усіляких надзвичайних ситуацій, — каже він. — Але про всяк випадок ми підклали під платформами, на які падали машини, подушки з піску та пінопласту.

Павло Шилько їздить на автомобілі "Фольксваґен Вента". Його возить водій.

— Сам я брати участь в акції не збирався, — зізнається він.

Зараз ви читаєте новину «Діджей Паша розтрощив "фольксваґен" і "опель"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути