Ексклюзиви
четвер, 20 грудня 2007 17:51

Деніел Редкліфф купив пентхаус за 4,5 мільйона доларів

18-річний британський актор Деніел Редкліфф, який зіграв у кіно чарівника Гаррі Поттера, придбав у Манхеттені квартиру за $4,5 млн. Раніше він мешкав у лондонському будинку своїх батьків. Улітку Редкліфф став повнолітнім і тепер може користуватися своїми грошима. Його статки оцінюють у $50 млн.

— Він не з тих, які спускають гроші на вітер, — каже один із друзів актора. У квартирі класу люкс є дві спальні та ванни, вікна — від підлоги до стелі. Її площа — 1843 футів (550 кв. м.). Помешкання поєднується з басейном та сауною. Актор збирається здавати свою квартиру в оренду за $20 тис. щомісяця.

Хлопець народився в Лондоні, у родині літературного агента. 1999-го зіграв маленького Девіда в телепередачі про ілюзіоніста Девіда Коперфільда. Режисер Кріс Коламбус випадково її побачив. На роль Гаррі пробувалося 1600 хлопців. Деніелу зателефонувала сама Джоан Роулінґ, авторка книг про Поттера.

— Ти — викапаний Поттер, — вигукнула вона. — Ти так подобаєшся мені, що я готова тебе всиновити.

Зараз ви читаєте новину «Деніел Редкліфф купив пентхаус за 4,5 мільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути