Ексклюзиви
четвер, 10 липня 2008 19:59

Чорні маги легко входять у довіру

Автор: малюнок Володимир Казаневський
 

"Дев"ять років тому в мене була сусідка, — пише Оксана з Івано-Франківщини, — потім вона переїхала до Одеси. Швидко увійшла мені в довіру, залишалася з моїми дітьми, коли треба було. Одного вечора попросила позичити гроші, вранці повернула. З того часу гроші в нашій сім"ї не затримуються. До чого б не бралася, нічого не виходить. Раніше сусідка казала, що завидує, бо ми добре живемо, а в неї два розлучені сини".

Екстрасенс Людмила Захарченко, 51 рік, із Української академії цілительства каже, що люди з негативною енергією легко входять у довіру.

— Зараз темна енергія не така агресивна, бо наступає ера Золотого віку та світла, — розповідає Захарченко. — Раніше було зміщення у бік темної магії. У ніч на 7 січня 1995-го сталося відключення князя пітьми від божественної енергії. Пам"ятаю, до мене звернулася сестра, яка живе в Курську. Її начальниця була екстрасенсом. Вона гадала сестрі, розповідала про її чоловіка. Сестра позичала їй гроші, книги. У 26 років у неї почали атрофуватися м"язи серця. Лікарі казали, що вона помирає, але причини не знали. Я заборонила сестрі спілкуватися із начальницею.

Сусідка Оксани, мабуть, займається темною магією, — коментує Людмила Захарченко. — Такі люди легко входять у довіру. Коли їм не вистачає сили, щоб виконувати магічні ритуали, забирають енергію в добрих людей. Якщо воля добра — це біла магія. Якщо погана — чорна. Сусідка пані Оксани позичила не гроші, а енергію родини. Можливо, колись Оксана сама у когось щось позичила. Тепер їй потрібно просто віддати борг. Безвихідних ситуацій не буває. Я сама сильно хворіла, лікарі та священики не допомагали. Пішла у Києво-Печерську лавру. На колінах просила у Бога допомоги. Оксані раджу освятити приміщення, господарство. У церкві нехай вибачиться за свої гріхи і попросить допомоги.

Чоловік запив, пішов до куми, потім повернувся


"Порадьте, як врятувати сім"ю, — пише Олена з Черкащини. — Із чоловіком багато років у шлюбі, маємо двох дітей. З однією кумою спілкувалися найбільше. З чоловіком я сварилася, навіть до розлучення доходило. Чоловік запив, пішов до куми, потім повернувся назад. Говорять, що кума уміє приворожувати. Тепер ми не спілкуємося з нею. Можливо, вона й надалі думає, як забрати мого чоловіка?"

— Між кумами існує хрест, який зближує людей, — зауважує цілителька Захарченко. — Можливо, кума мала сильнішу енергію, ніж у пані Олени, а чоловік відчув це. Запив він не просто так. Спиваються люди тонкої натури, коли їхній внутрішній стан втрачає гармонію із зовнішнім світом. А за чаркою чоловік забуває про свої біди. Можливо, у цьому є провина самої Олени. Їй треба покаятися у гріхах.

Якщо Олена відчула, що кума приносить у дім погане, нехай вижене її. Із такими людьми треба припиняти стосунки.

Зараз ви читаєте новину «Чорні маги легко входять у довіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути