пʼятниця, 23 лютого 2018 05:35

"Чоловік знайшов на перехресті 200 гривень. Після цього почалися проблеми в сім'ї"

Автор: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Донька Вікторія вийшла заміж 3,5 року тому. Не може завагітніти, — розповідає у листі хмельничанка Ірина, 46 років. — У зятя від першого шлюбу є дитина. Куди тільки не зверталися. Об'їздили багатьох лікарів, здають аналізи. Медики кажуть, що обоє здорові".

Листи коментує столичний біо­енергетик Мирослав Олійник. Ірина надсилає весільне фото доньки. Наречена — блондинка в сукні з блискучим корсетом. Наречений — у синьому костюмі, має рожеву бутоньєрку на грудях. Біоенергетик сканує знімок рукою, запалює свічку.

— Донька завагітніє навесні, коли погодиться на штучне запліднення. Всі сумніви й хвилювання безпідставні. Бабою станете на початку 2019-го.

"Нам із дружиною по 70 років, — пише Петро Іванович із Миколаївської області. — Маємо двох доньок. Старша вийшла заміж. А молодша працює в жіночому колективі. Їй за 30 років. Та досі сама. Чи зустріне Даша половинку?"

У конверт вкладає фото Дарії, зроблене торік біля куща півонії. Жінка в синій блузі й сірому сарафані. На голові — сонцезахисні окуляри.

— Донька самотня не залишиться. Коханого зустріне під час закордонної подорожі. Не наполягайте на весіллі. Молодята вирішать розписатися без святкування й метушні. Наступного року матимете поповнення в родині.

"Проблеми у сім'ї ­почалися, коли влітку чоловік знайшов на перехресті 200 гривень, — розповідає у листі 38-річна Оксана із Херсонської області. — Просила його не брати. Не послухав. Пішли в магазин, купили продуктів. Увечері в чоловіка розпухла рука, температура піднялася до 39 градусів. Чим не збивали, не допомогло. Вранці свекруха покликала ворожку, що живе через кілька дворів. Вона довго читала над Олексієм молитви, викачала три яйця. Всі всередині були чорні й каламутні. Гроші, які підібрав, були підкинуті на хворобу. Заставила чоловіка підійти до дерева у дворі, обняти стовбур і постояти кілька хвилин. За півгодини гарячка минула, до вечора пройшов біль у руці. Через кілька днів яблуня, біля якої проводили ритуал, скинула листя, почала всихати".

— Дерево забрало на себе порчу, яку намагалися накласти на вашу сім'ю. Речі на перехресті залишають, аби позбутися хвороб, неприємностей у сім'ї чи бізнесі. Можуть підкидати крупні купюри чи прикраси. Підбирати не слід. Проблем наберетеся більше, ніж заробите на знахідці. У лісах і парках оминайте дерева із розколотим стовбуром, засохлим гіллям чи порепаною корою. Вони перебрали на себе чужі хвороби й невдачі.

"Маю доньку і двох синів. Найбільше переживаю за хлопців, — пише житомирянка 50-річна Катерина. — Ігорю 23 роки, Василеві — 21. Останній служить в армії. Мені не подобається компанія, в якій вони виросли. Хлопці й дівчата там не з кращою репутацією. Василю пропонують укласти контракт і вступити у військову академію. Чи варто погоджуватися? Ігор в армію йти не планує. Працює в лісовому господарстві. Хоче переїхати в будинок, який залишився після смерті батька. Сумніваюся, чи варто це робити. Яке майбутнє чекає на нього в селі?"

— Молодший син одружиться перший. Невістку приведе у ваш дім. Доки сам із головою піде у військову службу, матимете розраду. Невістка скоро подарує вам онуків. Не відмовляйте сина від вступу в академію. Зробить на цьому кар'єру і зможе сповна реалізувати потенціал. Ігор переїде жити в село. Зацікавиться агробізнесом і зможе на цьому добре заробити. Сім'ю створить після 2020-го.

"Маю хворі суглоби й хребет. Прошу на роботі видати путівку в санаторій, — пише вінничанка Лідія Антонівна. — Надіюся, що це мені допоможе. Хочу ще трохи пожити, бо внучка мала, ще забуде мене. Старша донька Таня недочуває. Має такого ж чоловіка і сина, якому 15 років. Хлопець вчиться у спецшколі, розумний, але чи зуміє після випуску десь пристроїтися в нашому складному світі? Доньці Аллі виповнилося 33. Живе у цивільному шлюбі з чоловіком. Він на 15 років старший. Ростять дівчинку Маргариту. Зять добре зароб­ляв, доки його не зловили на хабарі. Тепер на роботі пресують, відкрили справу. Щоб її зам'яти, вимагають велику суму. Діти залізли в борги".

Вкладає у конверт фото доньок. Алла в чорній вечірній сукні тримає за руку дівчину в білому сарафані. На лобі Тетяни — сонцезахисні окуляри. Поруч стоїть син у салатовій сорочці.

— Самопочуття після санаторію може погіршитися на кілька тижнів. Загостряться запальні процеси. Пройдіть діагностику, перш ніж погоджуватися на процедури, які нашкодять. Більше уваги приділіть внутрішньо-черепному тиску. Житимете довго. Думати про розлуку з онуками не слід. Старша донька має гінекологічні проблеми. Якщо вчасно не розпочати лікування, знадобиться хірургічне втручання. Їй варто звернутися у приватну клініку. Поки що недузі можна зарадити медикаментозно. Онук добре розбирається в комп'ютерах і може на цьому збудувати майбутнє. Молодша донька з головою пішла в проблеми чоловіка. Через це стала нервова, страждає від безсоння. Скруту подружжя зможе подолати тільки разом. Не час думати про розлучення. У такий спосіб не втече від проблем, а тільки загострить їх. Чоловік кохає її. На роботі в нього з'явиться покровитель, який заступиться і допоможе залагодити конфлікт. Після пережитого чоловік запропонує Аллі узаконити стосунки.

Зараз ви читаєте новину «"Чоловік знайшов на перехресті 200 гривень. Після цього почалися проблеми в сім'ї"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути