Ексклюзиви
понеділок, 14 квітня 2008 16:57

Черновецький за своїм дипломом не прийшов (ФОТО)

У столичному ресторані "Барський" вперше визначили зірок, які найчастіше потрапляють в об"єктиви камер. Ними стали актриса Ольга Сумська, модель Влада Литовченко, режисерка Оксана Байрак, хореограф Дмитро Коляденко, актор Володимир Горянський, травесті Монро, міський голова Києва Леонід Черновецький. Конкурс придумала одеська співачка Наталія Радковська. У ресторані продавали її книжку "Сохраняя каждое мгновенье". У ній Наталя розповіла про себе та свого чоловіка — бізнесмена Олега Радковського, який розкручує її.

У ресторані на кількох столах танцюють дівчата. Їхні  тіла прикрашає боді-арт. На них короткі спіднички й туфлі на високих підборах. Біля цих столів переважно чоловіки. Вони фотографують танцівниць.

Заходять актриса 41-річна Ольга Сумська та режисерка 44-річна Оксана Байрак. На останній — леопардові сукня й чоботи.

— Ти така мілашка сьогодні, — каже їй Сумська. — Десь засмагала?

Режисера бідкається, що косметолог заборонив їй ходити в солярій, бо це може зашкодити шкірі. Каже, що на кілька днів треба вирватися в теплі краї, бо вже треба оголюватися, а тіло після зими бліде.

— А покажи свої колготки, скільки там ден? — просить вона. Задирає плаття Сумської й торкає актрису за ногу.

— Ой, що ти робиш! — вигукує Ольга. — Ще хтось побачить.

Байрак обурюється, що Сумська ховає свої ноги під довгими сукнями. Каже, що ноги гарні, вона охоче зняла б їх у своєму фільмі.

До Сумської підходить одеська співачка Наталка Радковська. Проводить рукою по її декольте, каже:

— Учора на презентації одягу від Шовковської я все думала, чому Коля Басков цілує твої груди. А тепер, коли бачу тебе близенько — все розумію.

Сумська прибирає руку Радковської, говорить:

— Ото коли є шо цілувати, то нехай цілують.

Хореограф 36-річний Дмитро Коляденко сидить за столиком, дістає запальничку. Помічає глянцевий журнал, на обкладинці якого фото його колишньої подруги Ірини Білик. Злякано підскакує, копилить губи. Але, помітивши фотоапарати й камери, опускається у крісло.

Запитую, чи добре видно йому в сонячних окулярах.

— Одів, бо новенькі, — сміється. — А ще в мене нові куртка і штани. Одяг страшенно дорогий, із Нью-Йорку. Злітав туди на п"ять днів спеціально за шмотками.

Бідкається, що в приміщенні затемно і його одяг можуть не помітити.

За крайнім столиком — артист Костя Буржуй розмовляє з 20-річною Ольгою Мелан. Дівчина за 200 грн купила квиток на вечірку, аби знайти собі продюсера.

— Я пою і пишу стихи, хочу записать альбом, — каже вона.

— Щоб записати альбом, треба мати чоловіка-мільйонера. От, наприклад, як Асія Ахат. Таїсія Повалій — теж зі зв"язками і гроші має. Схоже, знову зробила операцію, бо виглядає молодшою за Аліну Гросу, — повчає Буржуй.

Наталя Радковська та Костя кличуть на сцену лауреатів. Сходами піднімаються Литовченко, Байрак, Коляденко, Горянський. Їм вручають диплом лауреатів рейтингу "Піарея року" та статуетки у формі таблеток. Костя Буржуй шкодує, що не прийшов столичний мер Леонід Черновецький.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький за своїм дипломом не прийшов (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути