четвер, 15 листопада 2007 17:44

Ченці вві сні не віщують нічого доброго

 

"Я читав, що як мати насниться — це попередження про небезпеку чи перед важливими подіями. Розтлумачте мій короткий сон. Ніби лізу по металевій драбині на горище будинку. З останньої сходинки бачу: моя покійна мама лежить на сіні чи на якісь підстилці обличчям угору із заплющеними очима. А потім дивиться на мене й каже: "Не йди". Я почав спускатися на землю й прокинувся.

Микола Володимирович, 50 років, м. Київ".

Цей сон може бути засторогою вам перед важливим рішенням. Відмовтеся від непевних справ чи авантюри. Якщо й захворієте, то одужаєте. Мабуть, існує межа, вище якої підніматися не дано.


"Снилося, що двоє чоловіків у камуфляжі ведуть мене на розстріл. Чомусь прямуємо степовою стежкою: один попереду мене, другий — позаду. Руки мої зв"язані не за спиною, а на грудях — щоб одразу тицьнути в них свічку. Іти зовсім не важко й не сумно, та все одно починаю обмірковувати втечу. Передній мені не страшний, а заднього треба якось нейтралізувати. Але я його не бачу й не знаю, яку має зброю: рушницю чи пістоль. Стрічаються нам монахи. Зупиняються, щось шепочуть передньому охоронцеві. Той скрушно хапається за голову й біжить у степ. Задній гукає його на ім"я Василь, але той не відповідає. Тоді до мене підходить монах і каже: "Тобі не потрібні провідники, бо ти знаєш дорогу: стрибнеш у прірву сам. Якщо розіб"єшся, то все тобі пробачиться, а залишишся живим — то приєднаєшся до нас". Я попросився, щоб одразу взяли з собою. Але він відповів: "Ми пройшли через вогонь і воду, а ти тільки через людський поговір. Цього мало для місії".

Ігор, програміст, 32 роки, м. Київ".

Цікавий сюжет. Павло Чубинський ще в ХІХ ст. записав: "Якщо монах присниться, то чорт тобі привиджується". Може, ви перед сном трохи перебрали міру? Муки совісті, кар"єрні амбіції, турбує здоров"я, маєте скоро одружитися — вибирайте, що точніше.


"Мені снилося, що приїхала на море, а там тільки діти купаються. А моя думка була — знайти нареченого, вийти заміж. Чогось так прикро стало, хотіла повертатися на вокзал і їхати додому. Але проходив чоловік із морозивом, зупинився біля мене. Я прокинулася.

Світлана, 24 роки, м. Шостка Сумської обл."

Можливо, заміжжя доведеться трохи відкласти через якусь подію.

Зараз ви читаєте новину «Ченці вві сні не віщують нічого доброго». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути