Ексклюзиви
середа, 07 березня 2007 17:49

Брітні Спірс намагалася повіситися в клініці

  У клініці Брітні Спірс родичі провідують раз на тиждень
У клініці Брітні Спірс родичі провідують раз на тиждень

25-річна американська співачка Брітні Спірс хотіла повіситися на простирадлі в наркологічній клініці "Promises" в Малібу. Колишній чоловік Кевін Федерлайн, 28 років, сказав Брітні, що забере їхніх синів, якщо вона не пройде тесту на наркотики.

Після цієї розмови Спірс намагалася вкоротити собі віку — вибігла на проїжджу частину. Перехожі витягли її з-під колес авто. Тоді співачка спробувала випити упаковку антидепресанту.

Від чергової спроби самогубства Спірс урятували медики: витягли з петлі, яку та зав"язала з простирадла на люстрі. Перед цим Брітні поголила голову, а тоді вивела на потилиці цифри 666.

— Я — антихрист! — кричала вона.

Спірс боїться втратити дітей. Телефонувала колишньому чоловікові й сказала, що готова повернутися до нього, аби знову завагітніти.

Співачка боїться втратити дітей

Півтора року тому вона народила первістка, Шона Престона. Торік у вересні з"явився другий син — Джейдан. Після цього співачка почала вживати алкоголь та пити антидепресанти.

У клініці Спірс пробуде 30 днів. Раз на тиждень їй дозволяють зустрічатися з рідними. Уже приїжджала мати Лінн з онуками. Провідав колишню дружину і Кевін Федерлайн. Торік у листопаді співачка подала на розлучення. Нині подружжя ділить майно.

Раз на сім днів Брітні випускають із клініки. Минулого тижня вона їздила на зустріч анонімних алкоголіків до сусіднього міста Санта-Моніка. Була в темній перуці та кашкеті. На лівій руці мала візерунки та написи "пуш" (штовхати).

Співачка Пінк під час свого шоу в Лос-Анджелесі присвятила Брітні пісню "Don"t Let Me Get Me" (не дозволяйте мені мучити себе). І попросила глядачів "послали Спірс трохи доброї енергії та любові". У залі ці слова зустріли реготом.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс намагалася повіситися в клініці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути