Ексклюзиви
четвер, 12 червня 2008 18:34

"Бог дав силу не полишити дитину"

"Я постійна читачка вашої газети, — пише Галина Прохорова з села Броники, Новоград-Волинського району Житомирщини. — Дуже подобається, що не гребуєте історіями звичайних людей. Мені самій колись Бог дав силу волі не полишити дитину на милість чужих людей і держави. Ось уже 28 років несу тягар догляду за хворою дитиною. І жодного разу не жалкувала про вибір, хоч як тяжко було. З кожним роком стає все важче, бо сили і здоров"я з роками не прибавляється.

Та вирішила написати не для того, щоб на "долю пожалітися". Вже багато років стою на обліку в нашому районному Червоному Хресті. І дуже рада, що окрім матеріальної допомоги отримую добре ставлення й співчуття від працівників цієї установи. Директор, Валентина Константинова, навіть на вулиці впізнає мене, питає про моє здоров"я, про дитину. І так не тільки зі мною. Кожного в Червоному Хресті знають, для кожного там знайдеться добре слово. Звісно, хтось скаже, то їхня робота. Але я не згодна. То покликання, не кожен може бути соціальним працівником. Не в кожного знайдеться стільки терпіння й співчуття, щоб у наш складний час дарувати їх іншим".

Зараз ви читаєте новину «"Бог дав силу не полишити дитину"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути