Ексклюзиви
четвер, 06 березня 2008 17:53

Біоенергетики радять дарувати не зрізані, а живі квіти з корінням

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Живемо ми в селі. Чоловік поїхав на заробітки за кордон. Рік відробляв гроші, які позичив на візу й дорогу, а потім почав нам потроху висилати, — пише пані Неля з Черкащини. — Але ми не можемо звести кінці з кінцями. Зароблені гроші наче водою змиває, йдуть невідомо куди. Почали будувати хату, та кінця-краю цьому не видно. Є люди, що заздрять нам у вічі. Прибуток таких людей за рік, як у нас — за три місяці. Та нам це добробуту не приносить. У нас росте троє хлопчиків. Як жити далі?"

Ідеться про біоенергетичний вплив (порчу), що спричинює проблеми з грошима. Це схоже на великий гаманець без дна. Усе, що ви вкладаєте туди, витікає великими та малими грошовими струмками. Ці потоки несуть матеріальний успіх та добробут вашим односельцям. Шукайте людину, яка зніме порчі з вас.


"Мене переслідують життєві невдачі, — пише пані Ірина з Полтавщини. — Працюю на двох роботах, досягла більшого, ніж друзі та знайомі. Але особисте життя не складається. Тому пригнічена, на душі часто тривожно. Навіть заспокійливі ліки майже не допомагають".

Вам, шановна пані Ірино, слід вирішити дві проблеми: психологічну та енергетичну. Доки ви робили кар"єру, однолітки створювали сім"ї. Нині вам складно зустріти вільну (неодружену) людину, гідну вас. Крім того, вам "допомогли" ще й порчею на самотність та відштовхування протилежної статі. Від цього, насамперед, страждає нервова система. Людина відчуває розпач, тривогу, живе в очікуванні біди. Знайдіть фахівця, який зніме з вас порчі. Коли відновиться біоенергоінформаційна система, життя почне складатися за власною долею.

Доки ви робили кар"єру, однолітки створювали сім"ї

Напередодні 8 Березня чоловіки — Сергій із Черкащини, Богдан з Івано-Франківщини, Олександр з Вінниччини цікавляться, які квіти краще дарувати цього дня коханим.

З точки зору біоенергетики краще дарувати не зрізані, а живі квіти з корінням. Вони довго нагадуватимуть коханим про вашу повагу та любов.


Від редакції. Якщо з вами чи з вашими рідними, знайомими траплялися схожі випадки, якщо вас щось турбує, напишіть про це до редакції "Газети по-українськи". Наталія Сапа дасть пораду.

Зараз ви читаєте новину «Біоенергетики радять дарувати не зрізані, а живі квіти з корінням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути