четвер, 17 вересня 2020 05:45

"Японці багато працюють. Серед них мало щасливих людей"

Автор: Ірина Мамрига
  Ірина Ряполова закінчила Київський національний університет імені Вадима Гетьмана.  Більш як рік працює масажисткою
Ірина Ряполова закінчила Київський національний університет імені Вадима Гетьмана. Більш як рік працює масажисткою

— Коли молодшому синові було 4 місяці, виявилося, що в нього дитячий церебральний параліч, — каже 28-річна Ірина РЯПОЛОВА з міста Гайсин на Вінниччині. — Кожен день мали розписаний — їздили до остеопатів, масажистів, кінозіологів, енергетиків. Згодом вирішила піти вчитися на масажистку. Зрозуміла: дитині ніхто не допоможе краще, ніж мати. Майже два роки працює масажисткою. Має двох дітей. Пацієнтів приймає під час денного сну малюків або ввечері, коли з ними гуляє хтось із рідних.

Ірина Ряполова закінчила Київський національний університет ім. Вадима Гетьмана. Має фах бухгалтера.

— Спробувала багато професій, — розповідає. — Студенткою підробляла в кол-центрі та банківських установах. Також була тренером у спортзалі — з дитинства займалася танцями і спортом. Після отримання диплома працювала менеджером у міжнародній компанії в Санкт-Петербурзі, РФ. Там мене швидко оцінили — за три місяці стала завідувачкою відділу. Але не бачила себе в іншій країні, тому повернулася в Україну. Потім була робота бухгалтером на столичному підприємстві та кар'єра рієлтора. Та справжньою пригодою стала поїздка в Японію. Із 13 років цікавилася культурою цієї країни, мріяла там побувати. Навіть почала вивчати мову. І ось далека родичка вирішила відкрити ресторан у японському місті Йокогама. Запросила на роботу. Без жодних вагань погодилася. Країна вразила, але думка про японців змінилася. Вони багато працюють і не вміють відпочивати. Серед них мало щасливих людей. Пробула там кілька місяців. Додому повернулася, бо тут залишився коханий. Коли прилетіла в Україну, запропонував одружитися.

Разом із чоловіком Ірина Ряполова виховує синів Михайла, 3,5 роки, та 2-річного Олександра. Як молодшому поставили діагноз ДЦП, закінчила курси масажистів. Відтоді постійно підвищує кваліфікацію.

— Коли знайомі дізналися, що я роблю масаж, почали з'являтися перші клієнти. Жодної реклами не давала. Люди задоволені результатом і рекомендують мене. Більшість записуються на оздоровчий масаж. Часто звертаються жінки і просять "забрати" живіт. Роблю масаж, який допомагає запустити роботу лімфатичної системи. Також раджу більше пити води — від 1,5 до 2 літрів на день. Популярністю користується антицелюлітний курс, назвала його "Форми в нормі за 10 днів". Працюю за методикою французького лікаря Паскаля Коша. Робота подобається, адже можу коригувати зайнятість залежно від потреб дітей. Для мене важливо, щоб вони були здорові та щасливі.

Зараз ви читаєте новину «"Японці багато працюють. Серед них мало щасливих людей"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути