вівторок, 11 червня 2019 05:35

Антону Безверхньому куля влучила в голову

"Двічі не помирають. Загинути в бою — за честь!" — написав боєць 25-річний Антон БЕЗВЕРХНІЙ із Харкова 14 травня о другій ночі у "Фейсбуку". За кілька годин загинув поблизу селища Новозванівка Попаснянського району на Луганщині. За ним справлятимуть сороковини.

— Побачив допис Антона і написав йому: "Кажеш правду, але бережи себе". Більше звісток від нього не отримував, — розповідає санінструктор Денис Єременко, 28 років. — Тоді був у госпіталі. Побратими розповідають, що куля снайпера влучила йому в голову, коли перебігав з однієї позиції на іншу.

— Коли мене прикомандирували до його батальйону, вже за два-три дні здавалося, що знаю його років 10, — продовжує. — Переживав за бійців і переймався їхніми долями.

Антон Безверхній пішов служити торік. Був гранатометником. У нього залишилися матір і брат.

— Антон на війні здружився із Яною Червоною на позивний "Відьма", — говорить Денис Єременко. — На початку квітня вона загинула. Її смерть Антон переживав важко. Казав, хоче помсти. На війні всі хочемо помститися за смерть побратимів. Та іноді таке бажання може погубити.

Зараз ви читаєте новину «Антону Безверхньому куля влучила в голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути