Ексклюзиви
середа, 17 жовтня 2007 17:49

Ані Лорак вийшла на подіум із ВІЛ-інфікованою дівчинкою

Автор: фото: Наталя ЧУБЕНКО
  Учасник студії ”95 квартал” Володимир Зеленський разом із моделлю Аліною Михайловою з агентства ”Ель моделс” показує весільне вбрання від дизайнера Олени Буреніної
Учасник студії ”95 квартал” Володимир Зеленський разом із моделлю Аліною Михайловою з агентства ”Ель моделс” показує весільне вбрання від дизайнера Олени Буреніної

Минулої середи в київському виставковому центрі "Акко Інтернешнл" 38 українських дизайнерів представили по дві весільні сукні на показі "Лав Фешн Ейд", що в перекладі з англійської означає "Любов, мода, СНІД". Захід присвятили боротьбі зі СНІДом. Через місяць сукні продадуть із аукціону. Виручені гроші передадуть у клініку в Лаврі для хворих на ВІЛ/СНІД.

32-річна співачка Наталя Могилевська демонструє сукню від дизайнерки Оксани Караванської. На лікті співачки — червона пов"язка з написом англійською "Ні СНІДові". Півтора місяця тому артистка зламала руку в аварії.

— Це моя остання пов"язка, — радіє вона. — Хоча рука ще важко згинається. Могла лежати в санаторії та сумувати. Але вирішила взяти участь у "Танцях із зірками-3", разом із Владом Ямою. Невдовзі ще дам два концерти в палаці "Україна". За гонорар куплю для Києва машину швидкої допомоги. Їх у місті бракує.

Перед показом подейкували, що Могилевська представить на ньому свого нареченого.

— Та от же він, — співачка бере під лікоть 20-річного Антона Савлепова з гурту "Квест пістолз". Артистка розкручує його після участі в "Шансі". — Тільки він мені не чоловік. Я — його фея, а він — добрий чарівник.

Мереживну сукню від модельєра Діани Дорожкіної представляє 29-річна співачка Ані Лорак. За руку вона виводить на подіум 9-річну Альбіну. Дівчинка ВІЛ-інфікована.

— Я про це не знала, — каже співачка. — Перед показом Альбіна сиділа сумна. Я пригостила її шоколадкою та попросила на сцені усміхатися. Вона не впізнала мене. Лише запитала: "Це тебе я бачила по телевізору?". Я хотіла червону сукню, але режисер Олексій Залевський вирішив, що мені пасуватиме біла. Собі весільну сукню поки що не готую. Але якщо одружуватимуся, то на острові.

Свого нареченого Мурата Лорак підводить до бізнесмена Віктора Пінчука, 46 років.

— Ми на концерті Елтона Джона бачилися, — пригадує Пінчук і  хвалить Лорак: — Анічка молодець. Сьогодні гарно трималася на сцені.

Показ "Лав Фешн Ейд" організувала 36-річна дружина Пінчука — донька екс-президента Леоніда Кучми Олена Франчук.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак вийшла на подіум із ВІЛ-інфікованою дівчинкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути