вівторок, 16 липня 2019 06:45

Андрій Котляренко і Дарина Дячок одружилися на дошках для серфінгу

Автор: Наталія Печиборщ
  На церемонію одруження Андрія Котляренка й Дарини Дячок прийшли подивитися понад 400 людей. Проходила на пляжі ”Живчик” у Черкасах
На церемонію одруження Андрія Котляренка й Дарини Дячок прийшли подивитися понад 400 людей. Проходила на пляжі ”Живчик” у Черкасах

6 липня в Черкасах 23-річна Дарина ДЯЧОК і Андрій КОТЛЯРЕНКО, 25 років, одружилися на дошках для сапсерфінгу — різновиду серфінгу, в якому спортсмени катаються на хвилях із веслами. Весілля влаштували на місцевому пляжі "Живчик".

Весільну церемонію розпочинають о 20:00. Молодята стають на пліт із двох з'єднаних між собою дощок. Наречена боса. Вбрана у бузкову сукню і білу пляжну накидку з мережива. Молодий — у шортах кольору хакі та білій сорочці. Двоє веслувальників везуть їх за 100 м від берега. Поряд на дошках плавають дружки нареченої й братчики.

— Зустрічаємося з Андрієм чотири з половиною роки, — говорить Дарина Дячок. — Познайомилися в інтернеті, коли я вела сторінку студентського радіо в соцмережах. Спільноту рідко лайкали, Андрій зацікавився особою, яка пише пости для університетської сторінки. Через тиждень після знайомства запропонувала йому поїхати до Івано-Франківська. Так ми почали зустрічатися. Відтоді постійно подорожуємо. Ми з Андрієм різні, але обоє легкі на підйом. Якихось карколомних почуттів у нас не було. Можливо, саме тому ми ніколи не розходилися, а конфлікти завжди вирішуємо бесідами.

За рік почали жити разом. Два місяці тому подали заяву на реєстрацію шлюбу.

— Якось поїхали на мотоциклі кататися біля річки, — продовжує Дарина. — Знайшли місце з невеликим пірсом. Сіли на нього й говоримо. Раптом Андрій сказав, що впіймав рибку. Спитав, чи хочу на неї глянути. Відкрив долоню, а там — обручка.

Коли друзі, з якими займаємося серфінгом, дізналися, що збираємося одружуватися, запропонували влаштувати весілля на сап-дошках. Нам ідея сподобалася. Але батьки не розуміли, як це все можна організувати.

Ведучий з берега запитує, чи хочуть молоді брати шлюб. Андрій і Дарина кричать: "Так!". На знак згоди обмінюються вінками із листя, які мають на шиях. Під час першого поцілунку друзі обсипають їх різнокольоровими пелюстками троянд. На березі молодих вітають гучними оплесками. На плоті вони пропливають 200 м і повертаються до гостей.

Після привітань молода кидає букет. Його ловить дівчина ведучого.

— Емоції від церемонії на Дніпрі переповнюють, — каже молода. — Багато людей — знайомих і зовсім чужих — чекали нас на березі. Все було так чуттєво, що багато хто плакав. Я також не змогла стриматися.

Дарина Дячок працює маркетологом, Андрій Котляренко — програміст. Уранці вони розписалися у РАЦСі. Провели дві фотосесії — з гостями і в традиційному українському весільному вбранні. Одруження відсвяткували минулої суботи. Для цього орендували зал в одному з готелів міста. Бюджет весілля — 150 тис. грн.

— Коли раніше чула про весілля за 70–100 тисяч гривень, не могла повірити, що люди готові витратити такі гроші на один день. Та коли взялися організовувати своє, зрозуміли, що воно того варте. Все має пройти на найвищому рівні, особливо, якщо вдруге заміж не збираєтеся, — сміється молода.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Котляренко і Дарина Дячок одружилися на дошках для серфінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути