пʼятниця, 29 грудня 2017 06:00

Олександр Луценко купив апартаменти за шість мільйонів доларів

9 вересня одружився старший син генпрокурора Юрія Луценка 28-річний Олександр. Його обраницею стала ровесниця маркетолог Анастасія ­Волохіна з Києва. На святкування в ресторанний комплекс "Квін" прийшли президент ­Петро Порошенко, прем'єр-міністр Володимир Гройсман, голова МВС Арсен Аваков, секретар РНБО Олександр Турчинов і мер Києва Віталій Кличко. ­Територію охороняли ­снайпери.

— Анастасія працює в салоні краси Олександра, там вони і познайомилися, — розповідають в оточенні Луценка. — Він довго до неї залицявся, квітами задаровував. Згодом вирішили жити разом. А за два роки покликав її заміж. Сім'я нареченої без понтів. Її батько — підприємець, мати — викладачка англійської. Настя попала в добрі руки. Зі свекрухою в неї добрі стосунки.

Олександр Луценко керує лісопильнею та салоном краси. Зараз подружжя мешкає в елітному 24-поверховому житловому комплексі "Шервуд". Напередодні весілля Олександр Луценко купив там квартиру і два паркувальні місця за $6 млн — майже 180 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Луценко купив апартаменти за шість мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути