Ексклюзиви
вівторок, 14 жовтня 2008 18:37

Альбіна Завальська хоче видати доньок заміж

Минулої середи в столичному ресторані "Ікра" відбулася "Тепла вечірка". Дизайнерка Юлія Айсина запросила матерів зірок шоу-бізнесу. Кожній жінці вручила свої шарфи.

— Ой, я стісняюся, — кліпає очима 40-річна Анна Андріївна, мати співачки Аліни Гросу. — Я часто буваю на тусовках, але Алінку завжди пускаю вперед. Чоловік каже, що в родині має бути лише одна зірка. Ми дуже вкалували, щоби донька стала відомою. Алінка закохується ледь не щодня. Недавно кліп знімали, то вона закохалася в хлопчика, який брав участь у зйомках. Потім поїхали на море, там вона іншого сподобала. Але думаю, вона ще й не цілувалася по-справжньому.

54-річна Альбіна Завальська, мати співачок із гурту "Алібі", розповідає, що хоче видати їх заміж.

— Алінці вже 24 роки, Ані — 26. Я інколи донькам підказую щось про хлопців, але так, делікатно. А тато прямо заявляє, хто й чому йому не подобається. Ганнуська була запланована й довгоочікувана дитина, а Алінка вийшла нєчаянная радость. Тато в музичній школі викладав скрипку. Четверо жили в одній кімнатці в наших родичів. Коли чоловік приносив додому банан і апельсин, доньки дивувалися, чому не дає по два кожній. Я сама шила їм платтячка, комбінезони. Потім чоловік став директором центру музичного виховання в Міністерстві освіти. Влаштовував фестивалі, свята. Так і Анька з Аліною стали виступати. Анька — більш комунікабельна. Алінка — закрита, хоча має дуже розвинену інтуїцію. У неї четверта група крові. Такі люди підключаються до ноосфери й зчитують інформацію з атмосфери.

Співачка 22-річна Маша Фокіна прийшла без матері, бо в родині траур — помер лабрадор Мартін:

— Я маму довго вмовляла прийти на цей вечір. Вона боїться таких тусовок. Думає, що тут треба бути одягнутою по-супермодному, — поправляє на плечі сумку "Луї Віттон". — Мама купила розкішну сукню, схудла на кілька кілограмів. Минулої ночі в нас захворіла собака. Купили фарш — реально кльовий, дорогий. Мартін з"їв — і отруївся, помер у лікарні. Це я його купила. Вибрала найтовстішого й найрудішого, негарного такого. Він народився в один день зі мною.

Михайло Ясинський, прес-секретар Наталії Могилевської, веде під руку матір співачки Ніну Петрівну. До жінки підбігають журналісти. Вона лякливо відступає. Її запитують, чи хвилюється, коли про доньку пишуть щось погане.

— Мені трохи неприємно, але в принципі спокійно ставлюся, — відповідає жінка російською. — Я знаю, що все, що робить Наталя, — то правильно.

— Про своїх кавалерів донька розповідає?

— Нет-нет-нет, мы таких вопросов не знаем, — Ясинський відгороджує рукою матір Могилевської від журналістів. Проводить її на диван.

Мати співака Жені Фокіна 55-річна Ірина Миколаївна на диван поставила бокал із білим вином. Каже, син збирається одружуватися.

— Його дівчинку Анічку я просто обожнюю. Вона дуже добра й чуйна. Разом вони вже три роки. Спочатку жили в мене. Потім купили квартиру, зробили ремонт. Аня із хорошої сім"ї. Її батько моряк далекого плавання. Прошу сина, щоби швидше одружувався і щоби багато онуків було. Буду їх усіх любити, буду бабушка-праздник, — надпиває вина. — Кажу: "Давайте уже, поки в мене з мізками все в порядку".


Зараз ви читаєте новину «Альбіна Завальська хоче видати доньок заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути