Ексклюзиви
четвер, 05 лютого 2009 19:03

"Якщо вас затопить, то будемо рішати"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Дивлюся по телевізору, читаю в газетах про горе людей, яких затопило. Особливо вражає "піклування" деяких сільських голів і їхніх секретарів. Коли вони зі своїми родинами забирають гроші за компенсацію збитків повені, а в односельців підтоплення ніби не було.

У 1994-му році я одержала земельну ділянку під забудову в низовині. Тоді як працівник сільради — вище мене, на горі. У дощі води стікаються вниз, на мою ділянку. Щоб не підтоплювало городину і підвали, архітектор на моєму плані накреслив канаву. Її я мала вирити трактором. Та сусід був проти — засипав канаву, робив усілякі капості.

Позаминулого року в травні чоловік хотів навести в канаві порядок, та сусід не дав почистити. Мовляв, канава його. А сусід цей такий, що й у бійку полізе — у церкві священика побив.

Нагуєвицький сільський голова М.М. Дрогобицький постановив: канава спільна, і сусід має поновити її трактором. Та канава і досі не чищена, заростає бур"яном. У дощі затоплює нашу криницю і гараж. На мої звернення щодо невиконання рішення голова відмахується: "Що коїться в країні, а я що зроблю? Якщо вас затопить, то будемо розбиратися й рішати".

Два роки ходжу в сільраду, а результатів керування голови немає".

Лист надійшов від С.О. Мояк із с. Нагуєвичі на Львівщині

Зараз ви читаєте новину «"Якщо вас затопить, то будемо рішати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути