Ексклюзиви
четвер, 15 жовтня 2009 18:44

Якнайшвидше звертайтеся до міліції

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Мені 43 роки, у шлюбі 22 роки, — пише жінка із Закарпатської області, прізвища не називає. — Уже 12 років, як чоловік звільнився з роботи. Із того часу влаштовується на інші, але довго не затримується. З його ініціативи виникали суперечки, через які звільнявся. Родину утримую сама, чоловік сприймає це як належне. Каже, що це тимчасова проблема. Я була небажаною невісткою. Але вже шість років живемо зі свекрухою. Часто виникають конфлікти, в яких вона звинувачує мене".

Київський цілитель Юрій Козлов, 44 роки, розглядає сімейну фотографію, яку читачка вклала у конверт із листом.

— Чоловік не хоче працювати, тому довго ніде не затримується. Швидше за все, винною тут є свекруха. Часто буває, що мама свого синочка до кінця днів вважає дитиною. Так і в цій сім"ї. У тому, що чоловіка виганяють з роботи, вона, напевне, звинувачує невістку, а не сина. А йому так добре. Він смачно їсть, добре спить — то навіщо працювати? Йому треба таку роботу, щоб сидячи або напівлежачи. Думаю, він був дрібним керівником. А коли звідти вигнали, ніким не хоче працювати, крім як керувати. Скажу так: якщо ви самі забезпечуєте сім"ю, то для чого вам той чоловік здався.


"Допоможіть мені знайти документи на будинок, — звертається Ніна Іванівна з Київщини. — Дім оформлений на доньку, а живу в ньому я. Два роки тому поїхала до подружки в гості. Коли повернулася, свідоцтва купівлі-продажу зникли. Обшукала все — як крізь землю. Не знаю, що робити".

Йому треба таку роботу, щоб сидячи або напівлежачи

— Ніно Іванівно, раджу вам якнайшвидше звертатися до міліції. Оголосити, що пропали документи і їх слід вважати недійсними. Терміново відновлюйте папери на власність будинку, щоб через певний час незнайомці не вигнали вас із помешкання. Це поширений прийом у шахраїв. Спочатку зникають документи на власність. Потім нотаріус дає довіреність на чужу людину. Вона продає будинок іншій особі. Та збуває його третій — виходить, що цей покупець придбав будинок чесно. У Києві ця система процвітає. Документи міг украсти хтось із ваших близьких.


"Мені 38 років, але ні сім"ї, ні щастя не маю, — ділиться в листі Лілія із Вінниччини. — Поживу трохи з чоловіком, і знаходиться причина, що він мене залишає або я його. Дітей у мене немає. Лікарі не можуть визначити, чому. Може, мені пороблено?"

— Якщо ви мали багато чоловіків, і все не складається, — отже, проблема у вас. Перегляньте свої життєві цінності, помилки. Визначте, що для вас головне. Судячи із зовнішності, — дивиться на фото, — ви дуже владна жінка, хочете командувати в сім"ї. Чоловіки цього не люблять і бояться.

Зараз ви читаєте новину «Якнайшвидше звертайтеся до міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути