четвер, 24 травня 2007 17:18

Як боротися з відьмами

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Прошу Вас, помогите моей дочери, — пише читачка з Дніпропетровщини пані Антоніна. — Я воспитывала ее сама, муж ушел к другой. Она нравилась многим мальчикам, но ей — никто. Понравился один парень, старше ее на 10 лет, они жили в гражданском браке. Через четыре года он бросил мою дочь. Потом она сошлась с парнем, но узнав, что он женат, разошлась с ним. Дальше подруга свела ее с мужчиной, который годится ей в отцы. Она стала жить с ним. Он обещал, что поедет за границу зарабатывать деньги. Но уже два года вообще нигде не работает. Дочь отдает ему деньги и часто просит их у меня. Она стала нервной. Делает то, что он ей велит. Я ей не нужна, нужны мои деньги. Я очень ее люблю и хочу для неё счастья. Как мне вернуть дочь? Помогите разобраться. Смириться с ее женихом и давать им деньги?"

Шановна пані Антоніно, в доньку ви вклали своє життя. Але їй не вистачало батька. Тому вона закохувалася в чоловіків, старших за неї, однолітків не сприймала. Чоловік вашої доньки домінує в їхніх стосунках з її ініціативи. Не ставайте на заваді взаємин доньки з її обранцем. Але й не псуйте їх грішми.

З точки зору біоенергетики ваша самотня жіноча доля — результат відпрацювання родових негараздів. У вашої доньки доля дещо легша, однак і вона змушена відпрацьовувати.


"Маю багато неприємностей на роботі, — ділиться пані Ніна з Полтавщини. — Майже всі вони пов"язані з начальницею, яка є відьмою. Про це знає все село, але ніхто нічого не може вдіяти. Завдяки своїм чарам вона зробила багато зла людям, багатьох відправила на той світ. Я переконана, що і нас не оминула своєю "увагою". Як боротися з цією жінкою?"

Пані Ніно, люди, яких вважають відьмами, не завжди є такими. Вони дратують, їх ненавидять, із ними конфліктують. А в цей час десь поряд, по-сусідству, проживає ззовні доброзичлива, зі "щирою" посмішкою, справжня відьма. Тим часом селом ходять неправдиві чутки про чаклунство запідозреної в цьому людини?

Про це знає все село, але ніхто нічого не може вдіяти

Конфліктні ситуації викликають негативні енергії — емоції, думки. Той, хто володіє ними, може змінювати життєві ситуації інших людей та впливати на стан їхнього здоров"я. Тому намагайтеся не допускати руйнування своєї внутрішньої енергетичної рівноваги. Ви не зможете боротися з тим, чого не знаєте. Але можете протистояти йому, не годуючи своїми негативними енергіями, тобто зберігаючи внутрішній спокій. Такий стан дає людям істинна віра.


"Мені скоро 27 років, — розповідає пані Людмила з Рівненщини. — Навчаюся, працюю, не маю шкідливих звичок, а особисте життя не складається. Зустрічаються різні чоловіки, але нічого серйозного з цього не виходить. І дуже не щастить: як не пограбують, так штраф накладуть тощо".

Пані Людмило, ваші проблеми пов"язані зі свідомим впливом на  вашу біоенергоінформаційну систему. Вона постійно змінює вашу життєву програму на гірший, більш проблемний варіант. Тобто спочатку штучно накладається програма — на самотність, на проблеми з грошима, з роботою, у стосунках тощо — а потім вона впливає на конкретні ситуації. Знімається порча — і вони вирішуються краще. Людина починає жити за власною долею.


Від редакції. Якщо з вами або з вашими рідними, знайомими траплялися подібні випадки, якщо вас щось турбує, напишіть про це в редакцію "Газети по-українськи". Наталія Сапа порадить, як вам бути.

Зараз ви читаєте новину «Як боротися з відьмами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути