Ексклюзиви
четвер, 20 березня 2008 15:56

60 років вболіваю за "Динамо"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Мені 81 рік. Я 60 років вболіваю за "Динамо", — пише Олексій Лукович Нагорний зі Світловодська Кіровоградської області. — Купляв місця на трибунах на весь рік, мав абонентський квиток. А останні 10 років соромно дивитися телевізор. При покійному тренерові Лобановському команда грала гарно, хоча Блохін у своїх коментарях і висловлює негативні слова.

Тепер я, і не тільки я, хочу знати, що це за "Динамо-Київ". Там два футболісти українці, а остальні — чужоземці. Вони не хочуть грати, віддавати себе футболу. І ми бачимо результат гри "0".

Що ж робиться з командою, її керівниками? А робиться бізнес. Суркіси обидва займаються продажем кращих гравців із "Динамо", а купляють таких, які не вміють ходити як треба, а тут іще потрібно з м"ячем жонглювати.

У мене питання до Ігоря Суркіса, де він навчався футболу і чого досяг. Став президентом футбольного клубу "Динамо". Хто це зробив? Це його брат Григорій. Їм нема інтересу і заботи про команду. Візьміть 27 листопада 2007 року — що це була за гра? ("Динамо" у Лізі чемпіонів поступилося італійській "Ромі" — 2:4. — "ГПУ"). Це посміховисько. Вболівальники не йдуть дивитись, бо їм соромно. Да і самі герої Суркіси не сидять поряд із тренером "Динамо" Лужним. Він був, як сирота, в одиночестві. Суркіси не захотіли розмовляти з журналістами.

Команду "Динамо" довели до ручки Суркіси. Ці люди хочуть бути і керівниками футболу, і політиками, і депутатами. Були Григорій Суркіс і Олег Блохін. Що з цього вийшло? І футбол розвалився, і партія, в якій вони були, розвалилася в цьому році.

У команді "Динамо" змінився третій тренер. Блохін був тренером закордонним. Чого там не затримався? Да того, що грубий, з людьми не вміє розмовляти. Тому так грає збірна по футболу. Прошу вибачити мене за емоції".

Зараз ви читаєте новину «60 років вболіваю за "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути