Ексклюзиви
четвер, 09 вересня 2010 17:00

Стриптизерка Єва Богатир уперше роздяглася на сцені в 17 років

  Єва Богатир, 24 роки. Танцівниця стриптизу, хореограф, керівник театру еротичного танцю "Казанова" в Львові. Сім років роздягається на сцені. Народилася в Рівному. Заочно закінчила місцевий державний аграрний коледж за спеціальністю "правознавство". Незам
Єва Богатир, 24 роки. Танцівниця стриптизу, хореограф, керівник театру еротичного танцю "Казанова" в Львові. Сім років роздягається на сцені. Народилася в Рівному. Заочно закінчила місцевий державний аграрний коледж за спеціальністю "правознавство". Незам

У 17 років мій хлопець Артур привів мене у стриптиз-клуб "Лимон" подивитися еротичне шоу. Після цього я вирішила навчитися. Пробувала танцювати те, що десь бачила. Долоні стирала до крові. Зате через місяць нічим не поступалася найкращій танцівниці.

Якось захворіла стриптизерка, і мене попросили вийти замість неї. "Не роздягайся, якщо не зможеш", - кажуть. Дали топ і шорти на липучках, які можна зірвати.

У мене страх, усю трясе. Але подумала: як не роздягнуся, мене не візьмуть. Вибрала трек Селін Діон із її французького альбому. В залі сидів Артур, тому я особливо ефектно зірвала шортики, так - ух, із кайфом. А коли дійшло до топа, страху побільшало. Вирішила: стану спиною до залу, розстібну. Тоді вибору не буде, мушу ж повернутися лицем до людей. Обертаюся - й опиняюся лицем до бару, де сидить Артур. Я його більше злякалася, ніж людей. Аж задихаюся. Не пам'ятаючи себе, швидко все зриваю і повертаюся до залу. Потім годин зо 3 мене трусило, заїкалася. Під час танцю коліно розбила й навіть не помітила. У початківця одразу з'являються синці. І це буде доти, доки шкіра не звикне.

Обертаюсь - й опиняюся лицем до бару, де сидить мій хлопець. Я його більше злякалася, ніж людей

Перший танець на клієнті - після місяця на сцені. Коліна тремтіли не в нього, а в мене. Був день народження в сина одної з наших ресторанних поварих. Він - правильний мамин синочок. А вона ж просунута - працює у стрип-барі. І попросила станцювати для сина.

Підходжу впритул. Його коліна між моїми ногами. Танцюю над ним і бачу, що він боїться. Шепоче: "Будь ласка, не треба". Ах, не треба! Я йому таке влаштувала - познущалася як могла. Відчула, що сильніша. Я жінка-вамп, а ти - жалюгідне створіння, яке тане переді мною. Завжди відчуваю, як клієнт тремтить, і тоді почуваюся чудово.

Зараз ви читаєте новину «Стриптизерка Єва Богатир уперше роздяглася на сцені в 17 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути