Ексклюзиви
четвер, 18 березня 2010 20:23

"Не мають смаку дружини народних депутатів"

48 колекцій одягу сезону "Осінь-зима 2010-2011" продемонстрували дизайнери на Українському тижні моди у столиці. Він тривав із 10 по 17 березня.

Показ моделей Олесі Теліженко, яка шиє одяг для родини Віктора Ющенка, Раїси Богатирьової, Ніни Матвієнко, починається о 16.00. Подивитися на її колекцію прийшов співак Тарас Чубай із дружиною Ольгою. Вона на п'ятому місяці вагітності. Акторів Остапа Ступку і Володимира Горянського супроводжують доньки.

У першому ряду сідає телеведуча Маша Єфросиніна. Вона щойно з пологового будинку N5, де минулого тижня її 24-річна сестра Ліза народила екс-президенту Ющенку онуку.

- Єлизавета сказала, що назве доньку Варварою - на честь матері Віктора Андрійовича.

Неподалік Єфросиніної вмощується плавчиня Яна Клочкова, 27 років. Уперше за п'ять місяців вагітності вона в білому. Досі носила чорні сукні й кофтини.

- Білий одяг зараз у моді. Хочу, щоб моя дитина навіть у животику почувалася модною. Я обрала пологовий будинок. Вагалася між п'ятим і сьомим і зупинилася на останньому.

На середньому пальці правої руки Яни виблискує каблучка з білого золота. Її на 8 Березня подарував 26-річний грузинський бізнесмен Леван Ростошвілі.

- Про весілля поки що не думаємо. Готуємося до народження дитини, - каже Клочкова. - Леван часто дзвонить із Грузії. Обіцяв приїхати, коли народжуватиму.

Під час показу Олесі Теліженко чоловіки-моделі виходять на подіум у широких куртках і сорочках. Дехто в шортах до колін поверх штанів. У моделей однакові зачіски та борідки. Завершують дефіле співаки з гурту "Гайдамаки". Вони в одязі від дизайнерки.

- Я хочу захистити чоловіків від жіночності та стилю унісекс, - пояснює модельєр. - Прагну повернути світу модного, але мужнього чоловіка.

Львів'янка Ірина Горобчук приїхала до столиці на три дні. Свою колекцію покаже на Львівському тижні моди у квітні.

- Бути персональним дизайнером однієї зірки - небезпечно і невдячно, - розповідає. - Цілий рік одягаєш із голови до ніг, формуєш її образ, а вона захоче повипендрюватися, одягне якісь резинові чоботи чи широку червону майку й опозориться на півроку. Не мають смаку дружини народних депутатів. У них повні шафи одягу, а вдягтися не вміють. Увечері, як збираються на вечірку, дзвонять мені. Я знаю, що в них є, і раджу, яку надіти білизну, як підібрати панчохи, яким кольором намалювати нігті. Одна пєвіца недавно приїхала у Львів на концерт у рожевому береті, зеленому сарафані й фіолетових туфлях. Прийшла до мене на примірку. Боюсь її критикувати, бо образиться, а я втрачу клієнтку.

Зараз ви читаєте новину «"Не мають смаку дружини народних депутатів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути