Ексклюзиви
четвер, 15 березня 2018 18:18

Першого побачення в нас не було. Одразу почали жити разом

  Даша МАЛАХОВА, 40 років, актриса й засновниця кулінарної школи-студії ”Kartata Potata Studio”. Народилася 4 грудня 1977-го в Києві. Батько – режисер, мати – акторка. Закінчила британський Королівський коледж  музики і драми. 10 років жила в Англії. Мала там сімейний ресторан органічної їжі Marty’z Kitchen. Рік вела кулінарну програму ”Кухня з Дашею Малаховою” на Новому каналі. Згодом – кулінарну передачу ”Картата потата” на ”Інтері”. 2013-го відкрила в Києві кулінарну школу-студію Kartata Potata Studio. Працює у столичному Театрі на Подолі, яким керує батько Віталій Малахов. Улюблений літературний твір – ”Старий і море” Ернеста Гемінґ­вея, співачка – Нора Джонс. Має лабрадора Джасміна, хом’яка Петю й черепаху Головушку. Любить польові квіти. Колекціонує кулінарні книжки. Заміжня втретє. Чоловік 30-річний Сергій Сулим працює фітнес-тренером. Від попереднього шлюбу має синів 12-річного Матяша та Олівера, 5 років
Даша МАЛАХОВА, 40 років, актриса й засновниця кулінарної школи-студії ”Kartata Potata Studio”. Народилася 4 грудня 1977-го в Києві. Батько – режисер, мати – акторка. Закінчила британський Королівський коледж музики і драми. 10 років жила в Англії. Мала там сімейний ресторан органічної їжі Marty’z Kitchen. Рік вела кулінарну програму ”Кухня з Дашею Малаховою” на Новому каналі. Згодом – кулінарну передачу ”Картата потата” на ”Інтері”. 2013-го відкрила в Києві кулінарну школу-студію Kartata Potata Studio. Працює у столичному Театрі на Подолі, яким керує батько Віталій Малахов. Улюблений літературний твір – ”Старий і море” Ернеста Гемінґ­вея, співачка – Нора Джонс. Має лабрадора Джасміна, хом’яка Петю й черепаху Головушку. Любить польові квіти. Колекціонує кулінарні книжки. Заміжня втретє. Чоловік 30-річний Сергій Сулим працює фітнес-тренером. Від попереднього шлюбу має синів 12-річного Матяша та Олівера, 5 років

Коли Даша Малахова вперше

Виступала

У ранньому дитинстві разом із двоюрідною сестрою Ольгою влаштовували для рідних новорічні концерти. Вона переодягалася в Снігуроньку, а я вдавала Діда Мороза. Щоб бути схожою на цього персонажа, одного разу заліпила брови жувальною гумкою. Батьки потім хотіли їх обстригти, але я не дозволила. Віддирала жуйку понад тиждень.

Готувала

У вісім років. Доки мама була на роботі, до тата приїхали його фінські друзі. Попросив, аби щось поставила на стіл. Зателефонувала бабусі. Вона порекомендувала зварити суп із галушками. Сказала, що це – національна страва й іноземцям сподобається. Дала рецепт, і я взялася за діло. Але в бабусі забула спитати, якого розміру мають бути галушки. Зліпила їх великими – з дитячий кулак. Вони у воді розбухли і стали ще більші. Коли подала на стіл, тато сміявся. Але гостям нічого не сказав. Вони були в захваті. Усім розказували, що куштували в Україні національну страву – великі галушки із соусом.

Ходила на побачення

У 14 років мені подобався одноліток Юра Білий. Жили з ним по сусідству. У школі передавав мені записки, а я подарувала йому свою фотографію. Якось запросив на побачення – разом пішли вигулювати своїх собак. Трималися за руки і бродили Подолом. На набережній з'їли по шаурмі. Коли поверталися назад, Юра біля під'їзду мене поцілував. Поцілунок здався чимось дуже мокрим. Після цього зрозуміла, що Юра для мене лише друг.

Знімалася в рекламі

1994-го рекламувала засіб для миття посуду "Сільвер". Режисер знайшов мене через батька. Кастинг не проходила. Ролик зняли за раз. У кадрі мила посуд і усміхалася. За це заплатили 100 доларів. На них купила батькам холодильник "Атлант".

Виходила на сцену

У 15 років зіграла Дездемону у виставі "Яго" за п'єсою Вільяма Шекспіра "Отелло". У столичному Театрі на Подолі її ставив батько. Але поблажок не робив – проби проходила на рівні з іншими актрисами. Репетиції тривали з півроку. На сцені стояв великий басейн. Грала в ньому в скромному купальнику з прозорими вставками. Під час вистави кілька разів цілувалася з Отелло – актором Володимиром Кузнецовим. Йому тоді було 50 років. Спектакль отримав кілька нагород на театральному фестивалі в шотландському Единбурзі. Мене після цього запросили в британський Королівський коледж музики і драми.

Подорожувала

11-річною батько взяв із собою в Маямі на кілька тижнів. Коли вийшли з аеропорту в Америці, йшов дощ. Було мокро й тепло. Вразив запах – якихось тропічних фруктів. У Радянському Союзі запах був зовсім іншим – сирості й затхлості.

Була ведучою

2006-го повернулася з Англії до Києва. Мама хворіла, потрібні були гроші. Здалося, що найлегше їх заробити на телебаченні. Вирішила знімати кулінарну передачу "Кухня з Дашею Малаховою". За зразок узяла шоу "Кухня Джеймі" англійця Джеймса Олівера. Він готував їжу на природі. Робив усе по-простому: руками чавив помідори і рвав салат. Пілотний випуск зробила за власні гроші. Вивезла знімальну групу на дачу до своєї бабусі. Приготувала запечену картоплю, салат із руколи й помідорів, шашлик із сьомги. Склала список каналів і пішла пропонувати передачу. Домовилася з Новим каналом.

Пішла у спортзал

Коли почалися події на Донбасі, стало страшно. Думала: якщо війна дійде до нас, доведеться взяти дітей на руки й тікати. Маю бути у формі. Вирішила зайнятися кросвітом – різновидом фітнесу для солдатів, який включає в себе важку атлетику, гімнастику та гирьовий спорт. Прийшла у зал і попросила виділити мені тренера. Зі мною почав займатися Сергій Сулим. Сказав: "Я з дитинства дивився ваші передачі. Відтоді – закоханий у вас". Першого побачення в нас не було. Одразу почали жити разом.

Відправляла посилку

Кілька років тому отримала лист від старшої жінки із Сіверськодонецька Луганської області. Писала: "Мені подобаються ваші рецепти. Але сама таке не готую, бо нема чим їсти – зуби повипадали. Надішліть свій чудо-блендер, яким усе можете перемолоти. Ото буде мені радість". Купила блендер і надіслала.

Зараз ви читаєте новину «Першого побачення в нас не було. Одразу почали жити разом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути