Ексклюзиви
четвер, 13 травня 2021 13:01

Лубриканти повинні бути в косметичці кожної жінки

ПРО ІНТИМНІ РЕЧІ З ДІТЬМИ СЛІД ГОВОРИТИ З ТРЬОХ РОКІВ

Прочитала оголошення, що в секс-шоп потрібен консультант. Перед цим працювала в магазинах зоотоварів, мала бізнес. Тому не кардинально змінила сферу діяльності. Те ж спілкування, але на іншу тематику.

Рідні нервово сміялися, коли дізналися, де працюватиму. Сину було 12 років. Якраз той період, коли сексуальна освіта важлива. Хоча про відмінності чоловічої та жіночої статі, роботу організму потрібно делікатно говорити з дітьми з 3–4 років. Раджу батькам книжку сексологині Юлії Ярмоленко "Малечі про інтимні речі".

Моя місія як консультанта – нести сексуальну освіту. Це не вульгарне чи розпусне. Збочення – це 12-годинний робочий день за мінімальну зарплату. А наша мережа позиціонує себе як магазин зміцнення сім'ї.

  Оксана БОНДАРЧУК- ЯКУБОВСЬКА, 36 років, продавець-консультант. Народилася 8 березня 1985-го в Києві. Батько працював у карному розшуку, мати – продавчиня. Закінчила Київський політехнічний інститут за спеціальністю ”лінгвістика”. Була продавцем-консультантом у зоомагазинах. Керувала продуктовими крамницями. З 2016-го працює у столичному секс-­шопі ”Афродіта”. Вишиває бісером. Займається боксом і кікбоксингом. Улюблений письменник – Михайло Булгаков. У шлюбі вдруге. Чоловік 50-річний Анатолій – підприємець. Мають сина й доньку
Оксана БОНДАРЧУК- ЯКУБОВСЬКА, 36 років, продавець-консультант. Народилася 8 березня 1985-го в Києві. Батько працював у карному розшуку, мати – продавчиня. Закінчила Київський політехнічний інститут за спеціальністю ”лінгвістика”. Була продавцем-консультантом у зоомагазинах. Керувала продуктовими крамницями. З 2016-го працює у столичному секс-­шопі ”Афродіта”. Вишиває бісером. Займається боксом і кікбоксингом. Улюблений письменник – Михайло Булгаков. У шлюбі вдруге. Чоловік 50-річний Анатолій – підприємець. Мають сина й доньку

Потрібно любити людей. Якщо хтось приходить із негативом, часто потребує допомоги, розмови. У нас не заведено з інтимними проблемами йти до сексолога чи психолога. Люди швидше йдуть у секс-шоп. Наша робота зводиться до вміння виявити потреби. Буває, приходить один із подружжя, спілкується, але нічого не купує. Наступного разу приводить партнера. Тоді вже вибирають товар. Бувало, зверталися люди на межі розлучення. Їхні стосунки налагодилися.

Зазвичай інтим-бутик відвідують тричі для ознайомлення з асортиментом, а на четвертий купують.

Приблизно третина покупців приходить за медичними показаннями. Старші жінки звертаються за рекомендаціями гінеколога. Найчастіше купують масажери. Одна 65-річна прийшла по фалоімітатор – хотіла подарувати подрузі на день народження. Ми розговорилися. Виявилося, що в самої такої іграшки ніколи не було. Каже: "Навіщо це мені?" Але я її переконала, що для профілактики жіночих проблем така річ знадобиться. За три дні зателефонувала подякувати.

Будь-які м'язи потрібно тренувати. Це стосується й інтимних. Вагінальні кульки потрібні не тільки після пологів. Їх використовують для профілактики опущення матки, мимовільного сечовипускання, застою крові в малому тазі й інших проблем. Тренування має тривати 10–15 хвилин на день. Якщо ходити з ними по пів дня, буде зворотний ефект.

Одній клієнтці продаємо товар за собівартістю. Її дорослий син – аутист, але від сексуальних бажань нікуди не дінешся. Тим більше емоційність і збудженість таких людей набагато вища.

Якщо в людини немає партнера, то сексуальні девайси необхідні. Для чоловіків мастурбація – це профілактика застійних явищ кровообігу в малому тазі. Мастурбатори можуть бути реалістичного вигляду – повна імітація жіночих статевих органів. Бувають із додатковими функціями – вібрацією, ротацією, електростимуляцією.

Коли з'являються проблеми з простатою, в Європі пари звертаються до уролога, лікар учить жінку робити масаж. У нас дають номери телефонів повій, які це робитимуть. Не всі мужчини зважуються на такі послуги.

Для чоловічого здоров'я треба мати вакуумну помпу, щоб робити масаж для циркуляції крові. Професійний масажер коштує від 3 тисяч гривень. Дешевші речі використовують для профілактики, коли ще немає проблем.

Приходять літні чоловіки. Розповідають, що перенесли інсульт, але не хочуть, щоб дружина почувалася сексуально не задоволеною. Просять фалопротез. Буває, за медичними показаннями купують обмежувальні кільця на статевий орган або навпаки, додаткові насадки.

Лубриканти повинні бути в косметичці кожної жінки, як крем для обличчя. Вони допомагають підвищити збудження та отримати максимальне сексуальне задоволення. Природної змазки вистачає лише на статевий акт для продовження роду. Все, що триває довше, має бути з лубрикантом.

Напередодні свят обирають еротичну білизну та костюми для рольових ігор, парфуми з феромонами чи афродизіаками, масажні олії й аромасвічки. На молодіжні свята купують сувеніри у вигляді грудей чи статевих органів. Популярністю користуються настільні ігри з еротичним підтекстом.

Часом заходять жіночі компанії. Сміються й тікають. Згодом вертаються поодинці.

Зараз ви читаєте новину «Лубриканти повинні бути в косметичці кожної жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути