четвер, 19 листопада 2020 12:45

"Стадом левів керують барани"

Україна підготувала "План спільних кроків" для Тристоронньої контактної групи. Він передбачає повне припинення конфлікту, демілітаризацію окупованих частин Донбасу і проведення там місцевих виборів 31 березня 2021 року. Про це заявив голова української делегації в ТКГ, перший президент Леонід Кравчук: "А якщо нас водитимуть за ніс, треба закривати Мінський процес і шукати інші форми впливу"

  Юрій КАСЬЯНОВ, 50 років, волонтер, військовий і політичний експерт
Юрій КАСЬЯНОВ, 50 років, волонтер, військовий і політичний експерт

На окупованій частині Донбасу не можна проводити вибори. Вони легітимізують злочинний режим окупації. Через цю ракову пухлину Україна може повернутися в Російську імперію.

Заяви Кравчука розраховані на населення, яке втомилося від війни за свободу та незалежність. Щоб люди змирилися, що можуть втратити території. Це тестування громадської думки. Українців готують до повної втрати суверенітету. У нас СТАДОМ ЛЕВІВ КЕРУЮТЬ БАРАНИ. Боязкі й продажні. Україна їх хвилює тільки як місце поховання їхнього нікчемного способу життя. Має змінитися верхівка, яка НЕ ХОЧЕ ВОЮВАТИ, НЕ ХОЧЕ СЛУЖИТИ В АРМІЇ, НІЧОГО НЕ ХОЧЕ, крім заробляти гроші. Зеленський заявив, що покінчить із війною за будь-яку ціну. Це чиста політика. Скільки разів Порошенко заявляв, що до Нового року отримаємо контроль над кордоном. Позиція наших нових лідерів сильно не змінилася, тільки стала миролюбнішою.

31 березня нічого не буде. Активна частина українців, які робили Майдани й ішли воювати, не дасть повернути Україну в лоно Москви.

Мінські угоди нереалістичні та недієздатні. ЦЕ ПОЛІТИЧНА ГРА, в якій кожна сторона намагалася отримати дивіденди. Порошенко говорив, що потрібен час на відродження армії. А на окупованих територіях замість розрізнених банд сепаратистів і окремих загонів російських інтервентів з'явилися два армійські корпуси. Видавили українську гривню. У школах почали навчати за російськими підручниками

Зараз ви читаєте новину «"Стадом левів керують барани"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути