середа, 10 жовтня 2018 12:11

Президент толерантно ставиться до власників "Інтера"

З 29 вересня на телеканалі "Інтер" транслюють ролик із поясненням, чому змушені переходити на українське мовлення. "Уважаемые телезрители "Интера"! Согласно закону № 2054-VII, с 13 октября 2018 года мы обязаны обеспечить 75% эфира с 07:00 до 22:00 программами и фильмами исключительно на украинском языке. В связи с этим мы должны перевести проекты "Вещдок", "Касается каждого" и "Жди меня. Украина" на украинский язык. В вечерних сериалах, советских фильмах, программах "Круче всех", "Орел и Решка", "Готовим вместе" и в специальных проектах мы сохраняем русский язык. Спасибо за понимание. Оставайтесь с "Интером"!

9 травня на цьому телеканалі у промо-ролику концерту українських героїв назвали фашистськими злочинцями.

  Михайло БАСАРАБ, 41 рік, політолог
Михайло БАСАРАБ, 41 рік, політолог

"Інтер" належить олігарху Дмитрові Фірташу й Сергію Льовочкіну, колишньому голові Адміністрації президента Януковича, нардепу з "Опозиційного блоку"

Президент Петро Порошенко толерантно ставиться до власників "Інтера". Ймовірно, має з Фірташем і Льовочкіним домовленості або зобов'язання перед ними. Міг досягнути їх перед виборами глави держави навесні 2014-го під час зустрічі у Відні. Тоді Віталій Кличко, якого пов'язують із Льовочкіним, відмовився від участі у президентській кампанії і погодився на спільний похід партій "БПП "Солідарність" і УДАР до парламенту. Можливо, що Порошенко підписав із цією групою якийсь документ. Напевно, через це ПАСИВНО СПОСТЕРІГАЄ за їхніми антиукраїнськими проектами, такими як "Інтер" і "Опозиційний блок".

Ворог діятиме зухвало і нахабно, доки йому дозволятимуть це робити наші спецслужби й слідчі органи. За президентства Порошенка навряд чи дочекаємося реальних наступальних дій у цьому напрямку. Ситуація може змінитися наступного року після виборів, але не обов'язково на краще. Поки що Льовочкіну, Фірташу, Новинському й решті діячів, які закликають до насильства, погрожують масовими безладами, працюють на повалення конституційного ладу в інтересах Москви, нічого не загрожує. Єдине, щ о стоїть на заваді їхньому реваншу, це УКРАЇНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО.

Обрання іншого глави держави не гарантує кардинальної зміни у підходах до прокремлівських сил в Україні. Лідери президентських перегонів можуть помилково вважати, що реваншисти особисто їм не загрожують. Прокремлівські медіа можуть не критикувати персонально фаворитів виборчої кампанії, навіть надавати їм ефір. Але вони ПРАЦЮЮТЬ НА ПОРАЗКУ ВСІЄЇ УКРАЇНИ – разом із провладним класом

Зараз ви читаєте новину «Президент толерантно ставиться до власників "Інтера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути