Ексклюзиви
понеділок, 19 серпня 2019 16:21

"Портнов бачить себе графом Монте-Крісто, який повернувся після вигнання й хоче помсти"

Держава має відшкодувати 7 мільйонів гривень 45-річному Андрію Портнову, заступнику глави Адміністрації президента часів Януковича. Таке рішення ухвалив суддя Печерського райсуду Києва Сергій Вовк. Генпрокуратура та Мін'юст двічі заявляли про його відвід через можливу упередженість. Щодо судді відкрито кримінальну справу за ухвалення неправосудного рішення. Портнов позивався до Міністерства юстиції і Держказначейства за нібито завдану шкоду репутації. Мовляв, уряд Канади застосував проти нього санкції. А причиною цього став лист Генпрокуратури з неправдою про причетність до порушень закону

  Валентин БУШАНСЬКИЙ, 46 років, політолог
Валентин БУШАНСЬКИЙ, 46 років, політолог

Портнов бачить себе графом Монте-Крісто, який повернувся після вигнання й ХОЧЕ ПОМСТИ. Прагне покарати винних у своїх негараздах. Найперше – тих, кого звинувачує в усуненні Януковича. І тих, хто боровся проти "русского мира". Бо він втілював його в Україні. Тепер намагається здійснити переворот. Своїм інструментом бачить Володимира Зеленського. Тому є питання, ким себе бачить Зеленський?

Якби Портнов не почувався в Україні безпечно, не повернувся б. Слідство мусить дати відповідь, яка ЙОГО РОЛЬ У ЗЛОЧИНАХ проти Майдану.

Суддя Вовк усі ці роки був фігурантом найганебніших справ. Він ніколи не міг би в нормальній країні бути служителем Феміди. Своїм рішенням ЗГАНЬБИВ українську революцію. Тому що Портнов – одне з уособлень режиму Януковича.

Збирати Майдан через кожного нечесного суддю – безглуздо. Суд не існує сам по собі. Він ВМОНТОВАНИЙ у систему влади. Не можна провести реформу і створити справедливу судову систему, якщо немає парламенту, який представляє інтереси народу. Якщо немає виконавчої влади, яка жорстко й ПОСЛІДОВНО ДОТРИМУЄТЬСЯ правових принципів.

Основа основ – виборча система. Камінь, на якому базується вся політична й управлінська система, – це парламент. А в нас немає його зв'язку з народом. І поки не буде, нічого не зміниться.

Яке світло може бути в кінці тунелю, якщо його створено у вигляді кола? І ми ПОВЕРТАЄМОСЯ У 2013 рік. Щонайменше

Зараз ви читаєте новину «"Портнов бачить себе графом Монте-Крісто, який повернувся після вигнання й хоче помсти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути