Ексклюзиви
середа, 26 лютого 2020 12:04

"Комунікаційна команда президента не відповідає викликам і часу"

Офіс президента України погрожує позовом на програму "Схеми" проєкту "Радіо Свобода" і телеканалу "UA: Перший". 14 лютого випустили сюжет про можливу зустріч в Омані Володимира Зеленського із секретарем російського радбезу Миколою Патрушевим. Просять спростувати неправдиву інформацію та припущення, зроблені на її основі. А також вибачень. В Офісі додали, що розслідування "Схем", яке Грунтується "на домислах і відомостях із якихось таємних "джерел", розцінюють як "відверту маніпуляцію громадською думкою"

  Отар ДОВЖЕНКО 38 років, журналіст, письменник
Отар ДОВЖЕНКО 38 років, журналіст, письменник

Протистояння Офісу президента зі "Схемами" не виллється ні у що. Єрмак показує, що він не Богдан, який ігнорував медіа. Готовий будувати комунікації з журналістами – позитивні й негативні. Не зупиниться навіть перед судовими позовами. Але "Радіо Свобода" – організація, яка може заручитися підтримкою світової спільноти загалом і США зокрема. А такі конфлікти Зеленському не потрібні. Якщо Банкова вирішить показувати наполегливість, це зашкодить їй більше, ніж піде на користь.

Навіть якщо Офіс ВИГРАЄ ВСІ УКРАЇНСЬКІ СУДИ і змусить "Радіо Свобода" спростувати інформацію, це БУДЕ ПРОГРАШЕМ ДЛЯ ЗЕЛЕНСЬКОГО, бо довіри до судів немає. Особливо, коли рішення приймають на користь влади.

Офіс президента – це канцелярія, а не орган влади. Не має вести самостійну політику. Нехай допомагає Зеленському. "Кварталівці" у владі не вміють взаємодіяти зі ЗМІ, ховати таємниці й видавати медійникам дозовану інформацію. Замість того щоб пів доби відповідати на запитання журналістів під час пресмарафону, треба було би вчасно і чесно реагувати на запити, іноді давати інтерв'ю та пресконференції, делегувати спікерів.

КОМУНІКАЦІЙНА КОМАНДА ПРЕЗИДЕНТА НЕ ВІДПОВІДАЄ ВИКЛИКАМ І ЧАСУ. Мають на меті захист і підтримку Зеленського, а не України як держави. Вочевидь правду про візит в Оман сказати не можна було, бо там відбувалося щось, що не слід було розголошувати. Навіть люди, які погано знаються на комунікаціях, не стали би без причини приховувати мету поїздки

Зараз ви читаєте новину «"Комунікаційна команда президента не відповідає викликам і часу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути