четвер, 27 січня 2011 16:17

Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися у попередніх номерах журналу "Країна"

До ворожок ходити боюся. Раз пішла, то мені геть чисто все життя розповіла. Сказала, що з чоловіком розлучуся. Я постійно про це думала, і справді розлучилися. Може, сама себе налаштувала.

Світлана, 34 роки, Полтава

Ходили до ворожок із подругою. Одна сказала, що та за півроку вийде заміж за розведеного з двома дітьми. Подруга померла через два місяці. Мені напророкувала жениха з Одеси. А я познайомилася з чоловіком у сусідньому селі. Залишили їм по 150 гривень.

Людмила, 34 роки, Ужгородський район

Сусідці ворожка колись сказала, що в неї троє дітей буде. Має дорослу доньку, друга дитина 10 років тому мертвою народилася. Лікарі кажуть, більше дітей у неї ніколи не буде. А вона все одно чекає.

Юлія, 35 років, Київ

За всіма визначеннями вроди я мала б бути абсолютна красуня. Нижня губа товстіша за верхню. Лоб високий. Очі як мигдалинки, курноса, брови шнурочком. Груди крапелькою, правильного розміру. Правда, з ногами трохи не пощастило - в колінах не сходяться. Але не хочеться вірити, що саме це стало причиною, що у 28 років я - незаміжня.

Ольга, 28 років, Львів

Хочу, щоб худенькі дівчата більше не були в моді. Тоді багато жінок не "садили" б собі печінку таблетками для схуднення, не голодували б. Голодна людина агресивна, а жінка - тим паче.

Олена ГЕРМАН, 19 років, студентка, Вінниця

Неправильні пропорції обличчя можна вирівняти рум'янами й тональними основами, маленькі очі збільшити, відкрити погляд, якщо вищипати брови. Якщо правильно фарбуватися, всі будуть красиві і схожі між собою.

Марина, 27 років, Вінниця

У студентські роки хотілося витрачати гроші на всякі культурні потреби. Та стипендії не вистачало. Зараз грошей більше, але немає на що гідне витратити. Рідко буває якийсь справді цікавий концерт у місті. Книжок, які варті уваги, небагато. У кіно показують переважно гидоту. Грошей не шкода тільки на музику, газети й журнали.

Катерина, 28 років, Львів

Знайома живе в Тунісі. Пише: так, влада помінялася, але палаци вже поділили між собою прем'єр і його компанія. Колишнього президента з його рахунками і коштовностями ніхто не шукає. Там такий принцип: "Накрав - іди собі. Дай іншим накрасти".

Ігор ПЕТРІВ, 45 років, Київ

Хотів би, щоб роман "Майже ніколи не навпаки" Марії Матіос екранізували. Але, судячи із ситуації в країні, кіно за творами цієї письменниці почнуть знімати хіба що після її смерті. Із великими людьми часто так.

Сергій, 28 років, Вінниця

Який компромат можуть тримати в Москві на Януковича? Що такого повинні почути наші люди, щоб у них від здивування й огиди щелепи повідвисали?

Лада, Київ

Правду написали, що за такого президента жити стало страшно. Працював водієм ветеринарної служби. Із підприємств, на яких бували з перевірками, возив ящики ковбаси, яблук, м'яса, риби. Тепер нічого не дають, бояться. Думають, оштрафуємо їх за хабар.

Володимир, 34 роки, Вінниця

Зараз ви читаєте новину «Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися у попередніх номерах журналу "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути