Ексклюзиви
вівторок, 06 березня 2012 14:42

Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам"яталися у попередніх номерах журналу "Країна"

Недавно був на відкритій зустрічі з Мухтаром Гусенгаджиєвим. Вразила його історія. Чоловік приїхав до Москви і одну ніч спав на вокзалі, наступну - винаймав кімнату, щоби помитися і випрати речі. На роботі навіть не здогадувалися, що він бомж. Зараз Мухтар - актор кіно, працював у цирку, проводить семінари та тренінги по всьому світу.

Алекс

Чотири роки тому йшли з компанією на крутий фуршет від Форуму видавців у Львові. По дорозі зустріли бомжа. Маленького такого, неголеного, але не п'яного і не смердючого. Попросив дати чогось поїсти. Ми заради приколу взяли його з собою, дали бейджик. На охороні пропустили, думали, якийсь дивакуватий митець. Чоловік поїв увесь хліб, не чекав, доки печеню принесуть. Потім читав нам свої вірші. Вони були не гірші за ті, що звучали із сцени. Розповідав, що за освітою інженер. Його вигнали з дому жінка та її коханець.

Ірина, Львів

Сестра мала коханця, який хотів займатися сексом двічі на день. Казала, було добре, але той зрадив. Потім зійшлася з хлопцем, що любив це робити тільки у вихідні, коли він вільний і відпочив. Кинула його, бо звикла щодня. Зараз закохана у 40-річного чоловіка, до інтиму ще не дійшли, але той уже натякає, що він - не юнак і сили вже не ті. Сестра намагається себе переконати, що хороший секс - це ще не все. Але щоразу кидає коханців, які її не вдовольняють.

Юлія, студентка

Дівчата на роботі про одяг люблять говорити, а я - про секс. Почала вести активне життя у 13 років. Останні п'ять років потребую дедалі більше. От бачу хлопця і очима його роздягаю. Подумки прикидаю, який він у ліжку. Навіть коли в маршрутці стою біля чоловіка - збуджуюся. Раніше мені подобалися молоді накачані хлопці. Зараз можу переспати із 50-річним, аби не імпотент і трохи симпатичний. З вигляду я зовсім не секс-бомба - невисока, маленькі груди, біляве волосся, тонкі губи. Зате коли спілкуюся з хлопцями, очі загоряються, рухи як у кішки стають - ліниві, граційні. Всі на то ведуться. Бо знають, що буде далі.

Аліна ТКАЧУК, 25 років, Львів

Біля мого села живуть вовк із вовчицею. Ніхто їх не боїться, і вони не нападають. Я їх тримаю під контролем. Маю велику ферму. Як заріжу баранчика, голову несу їм. З тваринами треба дружити, а не вбивати.

Василь РОМАНЦОВ, село Заболотне Крижопільського району Вінниччини

Моя сестра прийшла молодим спеціалістом у школу, почала організовувати всякі заходи для дітей. Учителі скаржилися директрисі, що вона розвела "бурхливу діяльність" і тепер вони не можуть спокійно працювати. Завуч почала ледь не кожного дня ходити перевіряти уроки, але не було до чого причепитися. Тоді її просто підставили і змусили написати заяву на звільнення.

Галина ТОРЧАК, 31 рік

Кожен, хто бачив літургію, що її служив митрополит Володимир, чув інтерв'ю, яке він дав, може пересвідчитися, що той при здоровому глузді. Це раз. Два - папа Іван Павло ІІ так само страждав на хворобу Паркінсона, але жодна падлюка не додумалася його називати недієздатним аж до самої смерті.

Сергій

Зараз ви читаєте новину «Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам"яталися у попередніх номерах журналу "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути