вівторок, 12 червня 2018 20:30

"Чиновники живуть у паралельній реальності"

  Дмитро СНЄГИРЬОВ, 46 років, співголова громадської ініціативи "Права справа"
Дмитро СНЄГИРЬОВ, 46 років, співголова громадської ініціативи "Права справа"

Напередодні фінального матчу Ліги чемпіонів 26 травня у Києві неподалік стадіону НСК "Олімпійський" на будівлі Будинку кіно вивісили англомовний банер із закликом звільнити українських заручників Кремля. Зокрема кінорежисера Олега Сенцова, який 14 травня оголосив голодування. Представник управління з питань реклами Київської міської державної адміністрації Олег Шмагалов наказав зняти банер, бо не можна вивішувати рекламу без дозволу мерії. Банер зняли. Однак за годину знову вивісили. Представник міськдержадміністрації повернувся і склав протокол про штраф розміром 49 тис. грн - за розміщення політичної реклами.

Це НЕПОДОБСТВО. Чиновники живуть у паралельній реальності. Відірвані від народу. Як англомовний банер із закликом звільнити українського в'язня взагалі можна вважати політичною чи комерційною рекламою? Ним же привертають увагу Заходу. Треба ставити питання про відповідність займаним посадам тих, хто складав протокол. Мер Кличко має реагувати жорстко. Мінімум ЗВІЛЬНЕННЯ. Плюс - СЛУЖБОВЕ РОЗСЛІДУВАННЯ. Щоб раз і назавжди відбити охоту від подібних вчинків. Бо якщо не карати, ситуація повторюватиметься.

Цей випадок показує весь трагізм ситуації. Половина країни воює, а решта не знає, що йде війна з Росією. Навіть не розуміють, де проходить лінія фронту. Одні у шинках, другі - в окопах захищають тих, хто зневажає своїх захисників. Політичному керівництву країни треба було вводити воєнний стан і оголошувати загальну мобілізацію. Натомість провели кілька мобілізаційних хвиль, набрали заробітчан. Тепер маємо проблеми з дисципліною на лінії зіткнення і смерті, не пов'язані з участю в бойових діях.

Зараз ви читаєте новину «"Чиновники живуть у паралельній реальності"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути