Ексклюзиви
четвер, 26 грудня 2019 15:59

" Президент не дзвонив голові СБУ Баканову, щоб цих чортів викинули з України"

Знімальна група телеканалу "Звезда" 12 грудня готувала репортаж у Києві. В Україну не могли в'їхати з 2014 року. Від 2017-го канал як телерадіокомпанія Збройних сил Російської Федерації – у списку санкцій України. Кордон росіяни перетнули як звичайні іноземці. Не повідомили, що є представниками преси, кажуть у Держприкордонслужбі. В СБУ заявили, що "спостерігають, і якщо будуть порушення, вживатимуть заходів". 16 грудня стало відомо, що кореспондентам, які обманом проникли в Україну, заборонили в'їзд на три роки.

  Борислав БЕРЕЗА, 45 років, народний депутат восьмого скликання
Борислав БЕРЕЗА, 45 років, народний депутат восьмого скликання

Зеленський у Парижі запросив російські засоби масової інформації до України. Вони цим скористалися.

"Звезда" – телеканал армії країни-агресора. Президент не дзвонив голові СБУ Баканову, щоб ЦИХ ЧОРТІВ ВИКИНУЛИ з України. Мабуть, вони менш важливі, ніж дрібні українські чиновники. Все, що роблять ці РОЗПОВСЮДЖУВАЧІ БРЕХНІ, – проти нашої держави. Якщо вони приїжджають і спокійно працюють, значить, керівництво країни хоче показати Кремлю, що воно very friendly. Що з ним можна спілкуватися.

В ідеалі пропагандистам не дозволили б перетнути кордон. А якби й проїхали – депортували б як структуру, що ЗАГРОЖУЄ НАЦІОНАЛЬНІЙ БЕЗПЕЦІ.

Служба безпеки України займається комерційною діяльністю. Відділ "К", що кошмарив бізнес, далі веде свої справи. На захист країни працюють окремі фахівці у зоні бойових дій

Зараз ви читаєте новину «" Президент не дзвонив голові СБУ Баканову, щоб цих чортів викинули з України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути