Ексклюзиви
вівторок, 03 серпня 2010 03:02

Француженка вбила вісьмох дітей

Автор: фото з сайта www.dailymail.co.uk
  Домінік Корте каже, що не мучиться через вбивства дітей. Пояснює, що ніколи не хотіла мати велику родину
Домінік Корте каже, що не мучиться через вбивства дітей. Пояснює, що ніколи не хотіла мати велику родину

45-річна Домінік Корте із французького містечка Віллер-о-Тертр убила щонайменше вісьмох власних новонароджених дітей. 29 липня поліція відкопала їхні рештки. Домінік загрожує до 15 років в"язниці.

Корте має двох доньок, 20 і 17 років. Її чоловік, 47-річний П"єр-Марі не знав, що в них іще були діти. Жінка вагою 130 кг ніколи не мала вигляд вагітної. Із 1988-го по 2007-й народжувала таємно й закопувала немовлят біля дому.

Двоє дитячих тілець у чорних поліетиленових пакетах випадково знайшли нові власники будинку, де Корте жили до 1991 року. Відкопали їх у саду, хотіли зробити там фонтан. Ще шістьох мертвих немовлят поліція виявила в гаражі та біля дому Домінік на іншому кінці Віллер-о-Тертр.

Француженка має пройти психологічні тести. П"єра-Марі звільнили від арешту через відсутність доказів. Раніше його звинувачували за приховування злочинів дружини.

— Мати пояснює: зрозуміла, що більше не хоче дітей, як дізналася, що вагітна втретє. Припускаємо, що першу дитину вбила ще 1988 року, до народження першої доньки, — розповідає судовий виконавець Ерік Валліант. — Каже, не хотіла робити аборт. Усі пологи проходили з ускладненнями, але до лікарів Домінік не зверталася. Контрацептиви вживати відмовлялася.

20-річна Вірджині, донька Домінік, не хоче вірити, що матір убивала братів і сестер:

— Мама ніколи не була до кінця відвертою з нами. Бувало, поводилася дивно. Але завжди любила нас, підтримувала в складних ситуаціях. Важко усвідомити, що я — донька монстра. А якби вона вирішила позбутися і нас із сестрою? Поліція не каже, скільки там було дівчат і хлопчиків. Ми з татом поховаємо їх.

У містечку про Корте розповідають так: "звичайна сім"я".

— Домінік — хороша жінка, доглядала свого батька, доки не помер, — говорить сусід Жан-Генрі Мартінес. — Її чоловіка висували на вибори до місцевої ради.

2009-го француженку 42-річну Вероніку Куржо засудили за вбивство трьох дітей. Двох із них її чоловік знайшов у морозильній камері. Вагітність жінка щоразу приховувала від чоловіка. Мала двох синів підліткового віку.

У березні 38-річну Селін Лесаж ув"язнили на 15 років за вбивство шістьох дітей. Тіла тримала в підвалі.

Зараз ви читаєте новину «Француженка вбила вісьмох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути