Ексклюзиви
середа, 12 серпня 2020 10:29

Жінка, яка розчленувала сусіда, виявилася власницею юридичної фірми

Жінка, яка розчленувала сусіда, виявилася власницею юридичної фірми
У Києві жінка намагалася спалити розчленоване тіло сусіда. Фото: obozrevatel.com

Жінка, яка в Києві намагалася спалити частини тіла чоловіка, виявилася власницею юридичної компанії. За 6 років до НП вона закінчила Національну академію внутрішніх справ.

Як жінка з частинами тіла виявилася в Деснянському районі, поки що не відомо. Справа в тому, що вона жила на Березняках, у тому ж будинку, де й жертва злочину – правда, в іншому під'їзді. Жінка орендувала житло в цьому будинку, а чоловік жив у власній квартирі, пише OBOZREVATEL із посиланням на джерела серед правоохоронців.

Під час огляду квартири 39-річного чоловіка поліцейські й виявили його розчленоване тіло. Біля вхідних дверей у простирадлі були замотані грудна клітка з головою, а в холодильнику в пакетах лежали таз і внутрішні органи.

Один із сусідів повідомив, що чоловік ні з ким особливо не спілкувався, був досить відлюдькуватим. А квартира нібито дісталася йому у спадок від батька.

"Дуже шанована людина була. Працював чоловік у міністерстві", – додав сусід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розчленування тіла українського репера: дружина музиканта шокувала зізнанням

Також він повідомив, що кілька разів бачив підозрювану в убивстві. Правоохоронці підтвердили, що жінка, яка намагалася спалити кисті рук чоловіка з сусіднього під'їзду, справді була знайома з жертвою. Що стало мотивом убивства, поки що точно не відомо. Правоохоронці перевіряють усі версії, зокрема і спробу заволодіти квартирою жертви.

За первинною інформацією, озвученою відразу після НП т.в.о. начальника поліції Києва Віктором Нечитайлом, підозрювана в убивстві – іноземка, яка останніми роками жила в Києві. Однак громадянство України в неї точно є. Жінка народилася в російському Норильську, їй 32 роки. Коли саме переїхала до нашої країни, точно не відомо, однак вона вчилася у Вінницькому інституті економіки Тернопільського національного економічного університету, а з 2010 року – вже в Національній академії внутрішніх справ.

З 2005-го по 2012 рік вона працювала в управлінні праці та соцзахисту населення Вінницької міськради. У мережі є кілька її резюме від 2014 року, в яких зазначено. що жінка шукала в Києві роботу юриста. А вже наступного, 2015, року в Шевченківському районі Києва жінка зареєструвала приватне підприємство, що надає юридичні послуги. Підозрювана в убивстві є єдиним засновником і керівником цієї компанії.

У Києві правоохоронці затримали жінку, яка хотіла спалити у лісі на Троєщині частини тіла вбитого чоловіка. 5 серпня під час відпрацювання території Деснянського району офіцери поліції виявили в лісосмузі багаття, а поряд – жінку, яка готувала до знищення підозрілі предмети. Поліціянти зупинили дії невідомої та з'ясували, що вона намагалася спалити кінцівки людського тіла

Зараз ви читаєте новину «Жінка, яка розчленувала сусіда, виявилася власницею юридичної фірми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути