Ексклюзиви
середа, 30 травня 2018 18:20

Жінка викрала автомобіль, який раніше продав її чоловік

Жінка викрала автомобіль, який раніше продав її чоловік
У Дрогобичі на Львівщині 41-річна жінка викрала власний автомобіль Volkswagen Golf 3, який її чоловік продав без її відома. Фото - articulo.mercadolibre.com.ar

У Дрогобичі на Львівщині 41-річна жінка викрала власний автомобіль Volkswagen Golf 3, який її чоловік продав без її відома. За це на жінку відкрили кримінальне провадження. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини.

У Бориславське відділення поліції звернувся чоловік, який заявив про викрадення авто Volkswagen Golf 3. Машину він залишив на вулиці Міцкевича у Бориславі. Згодом поліцейські встановили, що Volkswagen викрала його попередня власниця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відео невдалої автокрадіжки шокувало мережу

"Її чоловік продав "Фольксваген", не поставивши до відома дружину. Перебуваючи у Бориславі, жінка випадково побачила автомобіль, вирішила, що його було викрадено та, маючи другу пару ключів, поїхала автомобілем додому", - йдеться у повідомленні.

Вчинок жінки кваліфікували, як незаконне заволодіння транспортним засобом. Її загрожує до 5 років в'язниці.

На одній зі столичних автомийок п'яний працівник украв автомобіль Mercedes-Benz G, який належить лідерові "Українського вибору" Віктору Медведчуку. Чоловік хотів покататися, але не справився з керуванням і розбив машину. Це сталося в Подільському районі на перехресті вул. Мостицької та Ужвій.

Зараз ви читаєте новину «Жінка викрала автомобіль, який раніше продав її чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути