Ексклюзиви
вівторок, 13 лютого 2018 18:10

Жінка вбила чоловіка та зімітувала його самогубство

Жінка вбила чоловіка та зімітувала його самогубство
59-річна жінка вбила 64-річного чоловіка, а потім зімітувала його вбивство — вклала йому до рук ножа. Фото - dnpr.com.ua

У селі Великополовецьке Сквирського району Київщини 59-річна жінка вбила 64-річного чоловіка, а потім зімітувала самогубство — вклала йому до рук ножа. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

"Під час чергової сімейної сварки жінка схопила кухонний ніж і завдала ним удар у груди своєму кривднику. Після чого, злякавшись, вклала знаряддя вбивства у руки небіжчику. У поліцію повідомила, що чоловік покінчив життя самогубством. Однак у подальшому, при з'ясуванні всіх обставин події та спілкуванні з дружиною померлого чоловіка, працівники поліції виявили розбіжності у її свідченнях. Довели, що до скоєння злочину причетна дружина", - повідомили у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не отримали викуп і вбили: затримали вбивць 20-річного хлопця

Жінка у скоєному зізналася та визнала свою провину. Пояснила, що таким чином хотіла уникнути мордувань, принижень та кривд з боку чоловіка, який зловживав алкоголем. Жінці оголосили підозру за фактом умисного вбивства. Їй загрожує до 15 років в'язниці.

20-річна вагітна жінка під час сімейної сварки вдарила свого чоловіка ножем. Від удару той загинув на місці. Коли дружина повернулася додому, 23-річний господар засідав на кухні із товаришем та був добряче напідпитку. Між подружжям почалася сварка. Чоловік став погрожувати. Розлючена вагітна вихопила у нього ніж та встромила в шию. Удар прийшовся по життєвоважливій артерії – потерпілий помер одразу. Лікарі "швидкої", які за лічені хвилини прибули на місце, лише констатували смерть.

Зараз ви читаєте новину «Жінка вбила чоловіка та зімітувала його самогубство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути