Ексклюзиви
середа, 03 червня 2020 12:20

Жінка 4 місяці ховала труп матері

Жінка 4 місяці ховала труп матері
На Одещині 60-річна жінка 4 місяці приховувала факт смерті 82-річної матері, щоб отримувати її пенсію. Фото: facebook.com/gunp.odessa

На Одещині 60-річна жінка 4 місяці приховувала факт смерті 82-річної матері від рідних та односельців через пенсійні виплати, які отримувала замість тої.

Тіло бабусі в будинку матері виявила онука, про що одразу сповістила до поліції. З'ясувалося, що небіжчиця багато років хворіла і була прикута до ліжка, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

"Упродовж усього цього часу 60-річна жінка вдавала, що нічого не сталося, заради пенсії, яку отримувала замість померлої. Сума, яку жінка отримала від Пенсійного фонду, склала трохи більше шести тисяч гривень. В ході досудового розслідування поліцейські з'ясували, що правопорушниця не просто переховувала тіло матері, а здійснювала наругу над ним, періодично посипаючи сіллю, аби не розкладалося", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці приховали мертву пенсіонерку у власній квартирі

Слідчі відкрили два кримінальні провадження: за шахрайство та наругу над тілом померлої. Матеріали по першому вже направлено до суду.

Максимальне покарання, яке загрожує правопорушниці, - до 7 років позбавлення волі.

42-річна жителька села Митків Заставницького району Чернівецької області із цивільним чоловіком п'ять місяців у погребі ховала труп матері. Весь цей час отримувала за довіреністю її пенсію — всього понад 8 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Жінка 4 місяці ховала труп матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути