Ексклюзиви
пʼятниця, 21 квітня 2017 15:06

Зґвалтування 10-річного хлопця: нові подробиці

Зґвалтування 10-річного хлопця: нові подробиці
В Іванкові троє підлітків познущались над 10-річним хлопчиком-інвалідом. Фото - ukrainka.org.ua

Мати 10-річного хлопчика, якого зґвалтували в селищі Іванків під Києвом, абсолютно ним не займається і любить випити. Про це розповіли сусіди постраждалого школяра.

"Хлопчик хоч і розумово відсталий, проте все розуміє, доволі товариський. Але мамі не до нього. У неї четверо дітей, двоє з нею вже не живуть. Старший пішов з дому в десять років. Усі діти від різних батьків. А жінка любить прикластися до пляшки. Найчастіше її можна побачити в нашому магазині, де вона купує спиртне. Навіть зараз нічого не змінилося. Проблеми дітей її мало хвилюють. Дитину нема кому захистити. Нелюди це відчули і познущалися", - розповіла сусідка Марія, передають "Факти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчину зґвалтували на очах у чоловіка

Двоє з трьох малолітніх злочинців, які познущалися над дитиною, навчаються в школі. 16-річний підліток пішов зі школи після дев'ятого класу.

"У них нормальні сім'ї. Батьки начебто не п'ють, працюють. Діти ходять до школи. Двоє підлітків - зведені брати. Одразу після події 16-річного хлопця хотіли вивезти до Туреччини. Добре, що в справу вчасно втрутився представник президента з прав дітей Микола Кулеба", - розповіла місцева Світлана.

Після того, що сталося, підлітки в школі не з'являлися. Їхні батьки також не йдуть на контакт.

В Іванкові троє підлітків познущались над 10-річним хлопчиком-інвалідом. Його жорстоко били кілька годин поспіль, катували, кидали в холодну воду, змушували їсти фекалії і лизати сечу. Незаперечні докази дають підстави стверджувати, що група підлітків ґвалтувала дитину палицею. Відео знущань виклали у мережу. Двох зловмисників, які катували і ґвалтували хлопчика, взяли під варту без права внесення застави.

Зараз ви читаєте новину «Зґвалтування 10-річного хлопця: нові подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути