Ексклюзиви
четвер, 27 квітня 2017 11:52

Затримали "мінера" столичної підземки

Затримали "мінера" столичної підземки
Затримали 36-річного киянина, який двічі за тиждень повідомляв про замінування столичної станції метро "Героїв Дніпра". Фото - Телеграф

Поліцейські затримали 36-річного "мінера" столичної підземки, який протягом тижня - 22 та 25 квітня - двічі повідомляв про вибухівку на станції метро "Героїв Дніпра". Про це повідомляє віддл комунікації поліції Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У київському універмазі шукають вибухівку

"Правоохоронці затримали чоловіка неподалік від таксофону у Дніпровському районі столиці. Це - місцевий мешканець, який має проблеми з психічним здоров'ям та раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічного злочину",- розповів начальник управління поліції в метрополітені Віталій Биков.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Чоловікові загрожує до 6 років в'язниці.

У Києві на станції метро Героїв Дніпра має статися вибух. Таке повідомлення отримали столичні правоохоронці від аноніма. Правоохоронці перевіряли станцію метрополітену та прилеглу територію. Евакуювали пасажирів і персонал. Станцію закрили на вхід і вихід. Усі пасажири виходили на станції Мінська, а потяги транзитом проїзджали станцію Героїв Дніпра.

Зараз ви читаєте новину «Затримали "мінера" столичної підземки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути