Ексклюзиви
понеділок, 19 серпня 2019 18:10

Зарізав і кинув у річку: затримали військового, який убив товариша по службі

Зарізав і кинув у річку: затримали військового, який убив товариша по службі
На Миколаївщині затримали 19-річного військовослужбовця, який у Первомайську зарізав на рік старшого товариша по службі. Фото - mk.npu.gov.ua

Чоловік, якого знайшли зарізаним у Південному Бузі в Первомайську на Миколаївщині, виявився 20-річним військовослужбовцем. Родом із обласного центру. Із весни проходив службу у військовій частині в Первомайську.

Убивцю також встановили. Це 19-річний знайомий потерпілого. Він також військовий, житель Єланецького району, повідомили у відділі комунікації поліції області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві під причалом на річковому вокзалі знайшли тіло чоловіка (18+)

"Увечері 12 серпня після служби чоловіки вирішили розважитись. Під час спільного відпочинку із алкоголем між ними виникла сварка, яка переросла у бійку. З'ясування відносин між чоловіками закінчилось тим, що молодший з них наніс дев'ять ударів ножем в грудну клітину приятелю, від яких той помер на місці. Зловмисник, намагаючись приховати сліди злочину, скинув тіло у річку. А сам, зібравши необхідні речі та замовивши таксі, поїхав на батьківщину, де його і затримали", - сказано в повідомленні.

Суд арештував підозрюваного без права на заставу. Його можуть ув'язнити на 15 років. Слідчі дії тривають.

14 серпня в Первомайську на Миколаївщині із річки Південний Буг неподалік вулиці Вінграновського виловили тіло чоловіка. Його побачили під мостом біля очерету. Судмедексперт виявив на тілі кілька ножових поранень серце та тулуб. Відповідно до висновку експерта, причиною смерті потерпілого стала внутрішня кровотеча від численних колото-різаних ран грудної клітини, що призвело до ушкодження легень.

Зараз ви читаєте новину «Зарізав і кинув у річку: затримали військового, який убив товариша по службі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути