четвер, 14 листопада 2019 20:44

Загибель Дениса Чаленка: батьки готові до ексгумації

Загибель Дениса Чаленка: батьки готові до ексгумації
У Прилуках на Чернігівщині 14-річного Дениса Чаленка знайшли мертвим на коліях. Фото - prk.city

Батьки 14-річного Дениса Чаленка, який загинув за таємничих обставин у Прилуках на Чернігівщині, готові до ексгумації тіла сина. Вони прагнуть дізнатися, якою смертю він загинув.

Родина знайшла в Німеччині експертів, які зроблять експертизу, та людей, які це оплатять.

"Ми згодні, ми йдемо до кінця. Є експерти з Німеччини. Вже повністю все договорено. Це вартує дуже багато грошей. Вони це все готові покрити і зробити ексгумацію", - каже батько загиблого Віктор Чаленко, передає ТСН.

Попри обіцянки, у поліції статтю, за якою відкрили провадження про смерть, так і не перекваліфікували на вбивство. Цього вимагають батьки.

Люди знову вийшли на мітинг до відділку поліції і вимагають об'єктивного розслідування смерті підлітка. Сьогодні мали бути результати експертизи, але оприлюднення перенесли на завтра, 15 листопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загибель Дениса Чаленка: батьки показали сліди побиття на тілі сина

Востаннє у місті палили шини ще при колишньому керівникові поліції. Його люди звинуватили у необ'єктивному розслідуванні - смерть підлітка на залізничних коліях тоді розглядали винятково як нещасний випадок.

Батьки Дениса Чаленка домоглися, як вони кажуть, "маленької перемоги над правоохоронною системою". Шевченківський суд столиці зобов'язав внести до єдиного реєстру досудових розслідувань заяву батька про вчинення злочинів низки посадовців – прокурора міста Прилуки, його заступника, колишнього керівника поліції, слідчого, судмедексперта.

Віктор Чаленко із Прилук на Чернігівщині продовжує розслідувати загадкову загибель свого сина 14-річного Дениса. Шукає свідків, які щось бачили чи знають. 13 листопада чоловіка викликали до поліції, аби поділився, що дізнався. Там у свою чергу повідомили попередні результати експертиз та нові версії. Одна з них – хлопець був п'яний, впав і вбився.

Зараз ви читаєте новину «Загибель Дениса Чаленка: батьки готові до ексгумації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути