середа, 07 березня 2018 08:39

Забави на гірці закінчилися трагедією для 11-річного хлопця

Забави на гірці закінчилися трагедією для 11-річного хлопця
На Рівненщині 11-річний Богдан Біжаков потрапив до реанімації, катаючись із гірки. Під час спуску впав до бетонної ями, вдарився об неї кілька разів. Фото - ТСН

На Рівненщині 11-річний Богдан Біжаков потрапив до реанімації, катаючись із гірки. Під час спуску впав до бетонної ями 1,5 м завглибшки із трубою всередині. Вдарився об неї кілька разів.

Товариш, який був поряд, кинувся на допомогу. Каже, Богдан дорогою додому весь час плакав, та почав втрачати пам'ять. Швидку допомогу батьки викликали вже наступного дня, коли дитина вже втратила свідомість. Про це йшлося в ТСН.

Зараз Богдан не може сам дихати – він перебуває в комі і на штучній вентиляції легень. Серце і тиск лікарі підтримують препаратами. Богдану вже зробили дві операції – видалили гематому та відкачали з мозку рідину. Медики кажуть, що могли би зарадити більше, якби до них звернулися вчасно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надувна гірка покалічила чотири людини

"Дитинка потрапила в обласну лікарню у важкому стані, з відкритою черепно-мозковою травмою, одразу було проведено оперативне лікування. На даний момент загальний стан дитини важкий", - розповів лікар-анестезіолог Рівненської обласної дитячої лікарні Микола Ногачевський.

Про батьків Богдана відомо, що вони ніде не працюють та зловживають алкоголем. Доглядають хлопця у лікарні тітка з дядьком.

У Новоархангельському районі на Кіровоградщині під час прогулянки зник 9-річний Денис Бурлаков. Коли дитина не повернулася додому — рідні викликали поліцію. Хлопця знайшли за кілька годин у 3-метровій ямі для зберігання овочів.

Зараз ви читаєте новину «Забави на гірці закінчилися трагедією для 11-річного хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути