понеділок, 19 лютого 2007 15:33

За професійну діяльність побили журналіста у Дніпропетровську

У Дніпропетровську за професійну діяльність побили начальника інформаційної служби, журналіста "9-го каналу" Анатолія Шинкаренка. Про це повідомила прес-служба каналу.

Після призначення депутата облради (партія "Громада") Віталії Шилової тимчасово виконуючою обов"язки керівника дніпропетровського "51-го каналу" виник конфлікт між новим керівництвом і профспілкою. На "51-му каналі" почалися незаконно звільняти працівників.

Після того, як журналісти інших ЗМІ стали висвітлювати цю конфліктну ситуацію, на них почали тиснути. Жертвою цього тиску став і Шинкаренко.

За інформацією прес-служби, напав на журналіста чоловік Шилової з кількома "хуліганами", які вимагали від нього й інших співробітників "9-го каналу" припинити висвітлення ситуації на "51-му каналі".

Окрім цього, в прес-службі підкреслюють, що Бабушкінське РВВС Дніпропетровської області не шукає злочинців і намагається зробити з нападу на Шинкаренка звичайну побутову бійку, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «За професійну діяльність побили журналіста у Дніпропетровську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути