неділя, 29 вересня 2019 15:23

З будинку викрали півмільйона гривень

З будинку викрали півмільйона гривень
пресс-служба ГУ НП у Черкаській області: з будинку бізнесмена викрали півмільйона гривень

У Черкаській області двоє чоловіків в масках проникли в будинок підприємця. Викрали півмільйона гривень.

В момент пограбування в будинку знаходився лише його неповнолітній син, повідомляє пресс-служба ГУ НП у Черкаській області.

"Сьогодні вранці до поліції Монастирищенського району надійшло повідомлення про розбійний напад. Двоє чоловіків в масках та перчатках проникли в будинок місцевого підприємця, в якому знаходився лише його неповнолітній син, та погрожуючи хлопцю зброєю заволоділи коштами в сумі п'ятсот тисяч гривень", — йдеться у повідомленні.

В дію було ввели оперативний план "Сирена". Поліцейські перекрили всі в'їзди і виїзди з міста. Зважаючи на те, що будинок потерпілих знаходився на околиці міста, поліцейські розуміли, що зловмисники спробують залишити територію міста, тікаючи в напрямку лісу, де в подальшому зможуть переховуватись.

Співробітниками батальйону поліції особливого призначення спільно з кінологами було організовано "прочісування" лісу на території району. В результаті пошукових заходів, на відстані близько чотирьох кілометрів від місця вчинення кримінального правопорушення поліцейські помітили двох чоловіків, які бігли з лісосмуги до гаю. Оточивши периметр, спецпризначенці затримали одного із втікачів. Ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини житель Уманського району. У затриманого поліцейські виявили пакет з грошима.

Слідчим відділенням Монастирищенського відділення поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 187(Розбій) Кримінального кодексу України. Пошуки другого нападника тривають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пограбування ювелірки в Києві потрапило на відео

Правоохоронці затримали подружжя, причетних до вбивства 22-річного таксиста на Кільцевій дорозі у Києві.Затриманий розповів, що завчасно підготувався до нападу, взявши із собою кухонного ножа. Близько першої години ночі він сів у таксі та сказав водію їхати у бік Окружної дороги. Проїхавши певну відстань, він показав, де йому потрібно вийти. Як тільки авто зупинилося, зловмисник дістав ніж та вдарив ним таксиста у шию.

Поранений юнак вискочив з авто, а нападник сів за кермо та поїхав геть. Поранений потерпілий вийшов до проїжджої частини, де його й помітили водії. Один із них зупинився, однак нічим вже допомогти не зміг – юнак від втрати крові загинув.

Зараз ви читаєте новину «З будинку викрали півмільйона гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути