субота, 02 грудня 2017 23:16

Водолази шукають тіло рибалки, який зник на Каневському водосховищі

Водолази шукають тіло рибалки, який зник на Каневському водосховищі
Батько з сином вийшли рибалити Дніпром на човні та зникли безвісти. Фото: ТСН

Водолази почали пошуки тіла батька 12-річного хлопчика, котрого знайшли мертвим поблизу рятувальної станції Переяслава-Хмельницького. Обоє 26 листопада вийшли рибалити Дніпром на пластиковому моторному човні. По обіді рідні втратили з ними зв'язок.

Тепер працівники ДСНС мають уявлення, в якій саме частині водосховища варто зосередити пошукові зусилля, йдеться в сюжеті ТСН.

Тіло загиблого хлопчика побачили місцеві жителі за кілька метрів від берега неподалік. Поруч виявили уламки пластикового човна.

Масштабна пошукова операція двох зниклих рибалок на Канівському водосховищі почалася 26 листопада. До роботи одразу було залучено 49 рятувальників, дев'ять одиниць техніки та вертоліт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 12-річного хлопця знайшли мертвим

Нагадаємо, батько з сином вийшли рибалити Дніпром на пластиковому семимісному моторному човні поблизу дамби Переяслава-Хмельницького. Зв'язок з ними обірвався.

Рятувальники кілька днів поспіль прочісували акваторію Канівського водосховища. Над водою кружляв гелікоптер, берегову лінію люди обходили з біноклями, однак вийти на рятувальних човнах не дозволяли погодні умови та високі хвилі.

Зараз ви читаєте новину «Водолази шукають тіло рибалки, який зник на Каневському водосховищі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути