Ексклюзиви
четвер, 20 січня 2022 16:42

Визначили опікуна двійнят, які втратили в страшній аварії батьків

Визначили опікуна двійнят, які втратили в страшній аварії батьків
Під Харковом зіткнулися два легковики. Один із них - служби таксі. Загинули обидва водії та дружина таксиста. Діти подружжя в лікарні. Фото: hk.npu.gov.ua

Опікунство над трирічними двійнятами Юлею та Денисом Дерев'янками , які втратили батьків у аварії під Харковом, оформлює тітка, рідна сестра матері.

Олені 32 роки. Вона працює вихователем у дитячому садку. І займатиметься вихованням обох діток. Про це розповіла баба дітей Ірина Гордієвська, передає Newsroom.

Юлію уже перевели з лікарні невідкладної допомоги до ортопедичного відділення міськлікарні №17. Вона на скелетному витягуванні під постійним наглядом. Оскільки під час аварії вона отримала переломи обох ніжок і сідати їй поки не можна, розповів головний лікар медзакладу Дмитро Черепов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літав без прав по зустрічній: оновили інформацію про водія, який протаранив таксі з родиною

"Курс лікування займе півтора-два місяці. Потім наново вчитиметься ходити, оскільки вона перебуває в тому віці, коли тільки навчилася це робити. Плануємо, що реабілітація після лікування та відновлення займуть ще місяць. Практика показує, що отримавши таку травму в юному віці, пацієнти відновлюються", – говорить Черепов.

Денис все ще в реанімації. Його стан важкий.

"Юля почувається краще. Температура вже знизилася, але знеболювальні ще приймаємо. Із Денискою гірше, у нього була травма голови, він перебуває в реанімації, набирається сил, уже розмовляє, їсти почав", – каже Ірина Гордієвська.

Аварія сталася 12 січня приблизно о 8:50 на автодорозі Київ - Харків - Довжанський поблизу села Черкаська Лозова. Там водій KIA 34-річний Сергій Сідченко виїхав на зустрічну смугу й у лоб влетів в автомобіль служби таксі Toyota. В останньому їхали 31-річний Олександр Дерев'янко з дружиною 29-річною Яною і трирічними двійнятами.

На місці загинули обидва водії та пасажирка таксі. Дітей доправили до лікарні у важкому стані. У хлопчика важка травма голови, перелам черепа, забиття мозку й перелам стегна. У дівчинки - перелами обох стегон.

Зараз ви читаєте новину «Визначили опікуна двійнят, які втратили в страшній аварії батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути